Demosstenes !!:) jestes identyczny jak ja :)
Ja do kladnie z tym sportem skumalem sie tez jakies 4 latkja temu i smialo moge zacytowac twoja cala wypowiedz do swojej histori ;p tez kiedys bylem grubas , tez mialem przerwy ,tez sie lamalem ;p:) ale pewnego czasu postanowilem shudnac i mi sie to udalo ;p
Przez pol roku zhudlem ponad 30 kg ;p
Potem zaczelem cwiczyc :) cwiczylem rok i mialem zajebiste efekty na suco :P wszystko roslo i wogole;p ...wtedy poznalem dupe i sie trohe rozleniwilem ...przestalem cwiczyc bo wkrecalem sobie ze jusz jest dobrze i nic nie spada :) Kiedy po pewnym czasie niecwiczenia skapnelem sie ze moje cycki zaczynaja zwisac troszke w dol,wkrecilem sobie poryty dym do glowy ze jestem gruby...i zaczelem znow sie odchudzac,jadlem znowu 3 papryki dziennie + jakis pomidor i tak bylo do wakacji,,,kiedy w wakacje dupa zrobila mi zdiecie na plazy,zobaczylem to zdjecie i padlem na kolana i ryczalem jak dziecko,co ja teraz zrobie i plakalem jak pies ze jak moglem zrobic z fajnie zbudowanego typa cos takiego zjebanego czym bylem...
Od wtedy postanowilem twardo!!!!!!! KOCHAM TEN SPORT I NIGDY JUZ WIECEJ NIEPRZESTANE CWICZYC !!!
i TAK CWICZE DO TERAZ,MAM GOOD EFEKTY ALE ZLAPALEM SIE ZA KOKSY coprawda z jednej strony zaluje ale z drugiej niezaluje :) niemowie . mam zamiar wrocic do koksu,ale to po dlugim czasie , nieh moje cialo zregeneruje sie :) dam sobie odpoczac ;p :) a
I mam jeszce takie cos :): jezeli niepojde na trening bardzo zle sie czuje . to jest moj nalóg i wiem na pewno ze nieprzestane cwiczyc za zadna kase. kocham pompowanie,ból i ten klimat zwiazany z cwiczeniem :)
:) dzieki za wsparcie , wlasnie zucilem palenie i teraz juz do konca chce poswiecic sie kulturystyce :P Nie poddawaj sie rowniez i dzieks za pomoc :)
\"Teraz mam trudny okres : spada mi troszke mieso,mam juz 39 w lapie a nie 40 i waze nie 90 a jakies 87...to hyba koks mi spada ;p
Ale cotam ;p niepoddaje sie ;p trza cwiczyc dalej :P
Ah i jeszce jedno ;p strasznie duzo sie denerwuje i kloce sie z ludzmi,jestem nerwowy i bardzo agresywny,kloce sie i denerwuje o wszystko , czy to moze byc powod tego ze mieso mi spada ???
Kisiel8899 za koks zlapalem sie co wynika z powodu mojej historii,tego ze bylem zalamany,ze mam poryta psyche pod wzgledem wygladu,ale i tez by pompowac sie i byc duzy i poprostu Fajnie wygladac,mam malo cierpliwosci
Niewiem czy to zrozumiesz , ja bylem kiedsy grubas i zemnie sie nabijali ludzie,a taki ktos,zdesperowany jak ja ,zlapie sie za kazde gowno by udowodnic ze jest sie lepszy kumasz? przeczytaj to i rozkmin:)
Pozdro All a i jezeli hodzi o twoich kumpli :) dokladnie tez bralem i nie obchodzilo mnie co bedzie pozniej,,za kazda cene chcialem sie rozjebac,teraz zaluje bo wiem,ze na sucho tez duzo bym zdzialal :)