Zarobki fizjoterapeuty

Wysłana - 09-07-2009, 08:53
Muszi
Gość

Siemka właśnie rozmyślam nad tym czy warto wybrać się na kierunek fizjoterapia ? Chyba głównym czynnikiem dla mnie będzie to jakie zarobki będą towarzyszyły fizjoterapeucie ? czy będzie się to opłacało bo zawód nie jest łatwy z tego co słyszałem z opowieści.

Wysłana - 04-09-2010, 10:21
damian12
Gość

może dzisiaj fizjoterapeuci nie zarabiają takich dużych pieniędzy, ale wydaje mi się że za kilka lat to oni będą jednym z najbardziej porządanych lekarzy ! ludzie będą coraz to bardziej obolali
 Wysłana - 04-09-2010, 11:33
Alex23
Gość

nie ma też co napalać się na grube tysiące, ale około 3-4 tysiące można z tego spokojnie wyciągnąć także polecam
 Wysłana - 04-10-2010, 15:41
hanna
Gość

Nie no fizjoterapeuta zarabia dośc duzo ale po pierwsze studia nie naleza do najlatwiejszych. i to zalezy czy bedziesz mial swoj salon i gdzie , powodzenia
 Wysłana - 09-22-2010, 10:05
PawełPomorze
Gość

Hmm...Skończyłem licencjat z fizjo w Gdańsku (GUMed), magisterkę udało mi się zrobić w Bydgoszczy(CM UMK).
Pracuje w szpitalu: 8 -15 (z czego 13 - 15 środowisko)od pn. do pt i tam mam netto około 1850 złotych (pracuje od 4 lat).
Po pracy przyjmuję pacjentów w domu, w gabinecie (od 4 do 6 dziennie) więc mam dniówkę 'prywatną' około 200 - 250 złotych (w s booty trochę więcej. Tyle że nie poprzestałem na Mgr. - skończyłem PNF, "normalną' manualną i Boobathy. Planuje zrobić Cyriaxa. No powiem tak: Jak ktoś nie zaradny to 2.000 nie zarobi. A jak ktoś olej w głowie ma to i 12.000 zarobi. O!
 Wysłana - 10-03-2010, 13:29
piper
Junior Member

W przychodni wiele sie nie zarobi, ale pracujac we własnym gabinecie zarobki moga byc wyższe. A jakie, to juz zalezy od ciebie.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum