założenie sprawy cywilnej ? ile kosztuje ?

Wysłana - 01-19-2010, 07:19
Bravi
Gość

Ostatnio zastanawiałem się nad tym ile może kosztować założenie sprawy cywilnej ? Jakbyście mogli mi dokładniej opisać to w jaki sposób taką sprawę należy zakładać to także będę bardzo wdzięczny. Szukam takich informacji ponieważ chce założyć sprawę cywilną, ale nic o tym nie wiem np. ile kosztuje założenie sprawy ?

Wysłana - 04-27-2010, 11:21
stagger
Gość

Różne są ceny zakładania sprawy cywilnej to naprawdę zależne jest od tego jaką sprawę chcesz zakładać, w którym sądzie itd
 Wysłana - 04-28-2010, 13:35
Dioago
Gość

aktualnie około 300 zł trzeba będzie zapłacic za zakładanie sprawy cywilnej, przynajmniej mi się tak wydaje jak słysze po znajomych
 Wysłana - 04-30-2010, 08:45
Trevel
Gość

Sam słyszałem, że dużo wiecej trzeba wydać aby móc założyć komuś sprawę cywilną. Nie wiem tylko czy to ściema czy prawda, ale podobno 1000 zł trzeba spokojnie wydać ?
 Wysłana - 05-04-2010, 09:18
Ymake
Gość

Ceny to naprawdę są różne ! wszystko zależy od tego gdzie tą sprawę chcesz skierować i z jakiego artykułu, przynajmniej mi się tak wydaje.
 Wysłana - 05-04-2010, 16:24
Zbaig
Gość

Kolega zakładał nie tak dawno sprawę cywilną zapłacił za to ponad 500 zł. Więc ceny tego są naprawdę różne nie da się podać jednej zgodnej ceny chyba ?
 Wysłana - 05-05-2010, 10:31
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Bravi Zobacz post
Ostatnio zastanawiałem się nad tym ile może kosztować założenie sprawy cywilnej ? Jakbyście mogli mi dokładniej opisać to w jaki sposób taką sprawę należy zakładać to także będę bardzo wdzięczny. Szukam takich informacji ponieważ chce założyć sprawę cywilną, ale nic o tym nie wiem np. ile kosztuje założenie sprawy ?
Witam

W razie jakiegokolwiek problemu prawnego, proszę o kontakt:
biuro@kontraktkancelaria.pl
tel. (0) 608-641-520
www.kontraktkancelaria.pl
Tanio,l solidnie, profesjonalnie, szybko.

Pomoc świadczona przez magistrów prawa.
Świadczymy usługi w zakresie:
- porady prawne (także online),
- pisma sądowe i urzędowe (także online),
- wdrażanie systemu HACCP,
- windykacja należności,
- świadectwa energetyczne,
- stała obsługa firm.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum