Zakłądy Bukmacherskie!

Wysłana - 01-30-2007, 15:11
Giera
Senior Member

Jeśli ktoś gra może napisać co stawia ( oczywiście jeśli chce sie podzielić swoimi typami ) . Prosze nie spamować, tylko pisać coś co się przyda, razem możemy ogrywać bukmacherów [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]

oznaczenia:

1 - wygrana pierwszej drużyny
2- wygrana drugiej drużyny
X - remis
X1 - remis albo wygrana drużyny pierwszej
X2 - remis albo wygrana drużyny drugiej

Kurs - [x.xx]

Kurs ogólny - tj. ile można wygrać zł za każdą postawioną zł

ja postawiłem dziś:

Barnsley - QP Rangers 1 [2.15]
Augsburg - Paderborn 1 [1,90]
K. Vary - Pardubice 1 [2.15]
Coventry - Luton 1 [1.90]
Trinec - Litvinov 1[1.90]

kurs ogólny: 31.71zł

Wysłana - 01-30-2007, 15:21
Szalony Szeryf
Gość

Zakładać można się dopiero mając 18 lat [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]
 Wysłana - 01-30-2007, 15:33
Giera
Senior Member

[!--quoteo--][div class=\'quotetop\']QUOTE[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]Prosze nie spamować, tylko pisać coś co się przyda, razem możemy ogrywać bukmacherów tongue.gif [/quote]

skończ dziadku [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]
 Wysłana - 01-30-2007, 15:45
AndyPSV
Member

Wez mi nic nie mow o bukmacherach ;/
Wczoraj:

Neapol - Genoa (Zakład na gole (czas reg.)) 0:0 1:1
10.50 | stawka: 5.50

Neapol - Genoa (Zakład na gole (czas reg.)) 1:0 1:1
10.00 | stawka: 6.00

2 zaklady po 10 i 10.50 ... na 0:0 lub 1:0
Wynik meczu: 1:1 ;/
mialbym 6 dych...

Tak powaznie mowiac to nie opyla sie stawiac na kilka meczy... lepiej postawic na cos bardziej ryzykownego, ale mniejszego.
Wiem z doswiadczenia. Pozdrawiam !

Typy na bwin:
FC Bayern Monachium - VfL Bochum
1X2 - Typ: FC Bayern Monachium
1.20

Manchester United - Watford
1X2 - Typ: Manchester United
1.15

Chelsea FC - Blackburn Rovers
1X2 - Typ: Chelsea FC
1.25

VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld
1X2 - Typ: VfB Stuttgart
1.55

West Ham United - Liverpool FC
1X2 - Typ: Liverpool FC
1.67

Czy wejda wszystkie ?
nie sadze
 Wysłana - 01-30-2007, 18:29
bobek39
Senior Member

AndyPSV wkurwiasz sie ze ci nieweszlo a miales tylko 60 zl do wygrania ??to za ile ty grasz ze masz tak malo do wygrania??
Ja typów nienapisze bo niechce sie spowrotem w to wrabac bo ciezko jest wyjsc z tego.
Kiedys grałem regularnie 3 dni w tygodniu przez pare lat ale juz od roku niegram bo zaduze juz pieniadze do buka nosiłem.
Acha proponuje zeby kazdy napisał ile udało mu sie wygrac na jednym kuponie najwiecej i za ile grał
 Wysłana - 01-30-2007, 18:47
Adams
Senior Member

Nie gram, bo raz postawiłem 100 zł i utopiłem :/, ale jak ktoś się sportem interesuje to może z tego mieć na małe przyjemności.
 Wysłana - 01-30-2007, 19:21
Giera
Senior Member

można stawiać na kuponie dokładny wynik + mecze inne ?

chce stawić na:

Bayer Leverkusen - Werder Brema (dokłądny wynik 1:2)
Bayer - Brema 2
Bayer - Brema 2(ilość goli większa niż 2)

można tak stawić? :]
 Wysłana - 01-30-2007, 20:06
AndyPSV
Member

@Giera: oczywiscie - podaj mi maila (na PW) to Ci wysle zaproszenie na bwin.com - wplacisz 40 zl - dostaniesz drugie 40 zl gratis
@bobek39: ostatnio mi NIC nie wchodzi - chyba na 30 typowan .. weszly mi 2
najwiecej wygralem 150 zl stawiajac chyba 5tke...
a tak ogolnie to po 2, 5 zl wygrywalem po 4, 5, 8 dyszek z reguly dosyc czesto ostatnio...

a co do przegrania globalnie pieniedzy to nie wiem ile to bylo dokladnie... ale sadze, ze spokojnie ponad 1tysiak
(nie liczac tego co wygralem !)
 Wysłana - 01-30-2007, 20:44
bobek39
Senior Member

ja najwiecej przegrałem na jednym kuponie tysiac złoty na pier.......polakach z niemcami na mistzrostwach swiata(mieli wygrac niemcy a tu lipa polakom sie grac zachcialo)a wygralem jakies ponad 3 tysiace za 300zl postawione

A jak bym mial liczyc ile wygralem ogulnie i ile przegralem to ..........niewiadomo jak by to bylo ale raczej w plecy jak karzdy.Wiecie co jest najgorsze ze jak raz wygrasz to myslisz ze za tydzien tez ci wszystk wejdzie a tu lipa i nastepnym razem chcesz sie odegrac i znowu wtopa i wiekszosc sie w tym momencie zniecheca i przestaje grac,ale ta kmaja amatorzy ktorzy mysleli ze wygraja za karzdym razem.

Acha a ile razy z rzedu wam sie udało wygrać??i ile kasy to było na czysto nieliczac tego co zainwestowaliscie.Bo ja wygralem keidys 4 razy z rzedu i wygralem na czysto 320 z czyms jak dobrze pamietam
 Wysłana - 01-30-2007, 21:43
Giera
Senior Member

Co sądzicie o jutrzejszym meczu Bayer Leverkusen kontra Verder Brema, jak typujecie wynik bo mam zamiar jutro obstawić

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum