zadośćuczynienie

Wysłana - 03-15-2010, 13:08
Aleto
Gość

Przez kilka miesięcy miałem strasznie nie miłą sytuację z jednym z banków. Kłóciłem się z ich pracownikami przez ten cały okres czasu o to, że spłaciłem już wszystkie raty kredytu. W końcu jednak doszli do tego że faktycznie miałem rację i jako zadośćuczynienie dali mi zniżkę na swoje usługi. Nie wiem czy to żart jakis ? Czy za takie problemy nie powinno być coś więcej niż tylko marna zniżka ?

Wysłana - 03-16-2010, 08:02
majkiT
Senior Member

No ale to co im zrobisz ? Chyba nie będziesz zakładał sprawy w sądzie za to, że nie wydali Ci pieniędzy zadośćuczynienie ?

musisz się z nimi dogadać dokładniej

Wysłana - 03-24-2010, 10:58
Mamion
Gość

No niestety to oni kontrolowali to jakie dostaniesz zadośćuczynienie a co byś jeszcze chciał dostać ? pewnie worek pieniędzy ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Pismo zrzeczenia sie czesci majatku, Strona WWW Język Francuski, własna pizzeria czy pod franczyzne ?, wypowiedzenie umowy TPSA, Gdzie zgłosić bankructwo ?, Wasze piosenki, Armia w Hard Rock Cafe - 09.03.2010, Okucia antywłamaniowe, Odrzucenie apelacji, Potrzebuje wyjaśnienia pojęć;]