Z kim chodzisz na si3ownie?

Wysłana - 06-02-2004, 19:22
Hades
Gość

W tym temacie wpisujcie z kim chodzicie na si3ownie trenowaa. Jeoli chodzicie sami równie? o tym napiszcie. Ja chodzi3em przewa?nie z kumplem, zawsze raYniej i do pomocy ktoo by3. A jak to jest u Was?

Wysłana - 06-02-2004, 20:00
Olimp
Senior Member

ja chodzi3em sam ale ostatnio kumpel zacz1 ze mna chodzic... hehe tylko ze czasem jest mi go zal jak musi mi podac hantle jak robie klate czy powiedzmy triceps :D ... bo co tu klamac za silny nie jest... ale zawsze razniej jest cwiczyc z kims niz samemu :D
 Wysłana - 06-02-2004, 20:05
Neptune
Senior Member

Ja jak zaczynalem chodzic to zaczynal za mn1 taki typ. Po miesi1cu sie znudzi3o i tak od tej pory chodze sam i szczerze mówi1c nie narzekam
 Wysłana - 06-02-2004, 21:06
anabi
Senior Member

ja cwicze z koksikiem to moj dobry kumpel znamy sie od piaskownicy(a koksik to tak z przekory -oczywiescie jest czysty nic nie bierze, nmo le to takie piesczotliwe :D ) kumple o podobnej sile wiec niema problemow z pomoca, kiedy on jest chory ide sam:D kiedy ja jestem chory idziemy razem :D kiedy jestesmy obydwoje zdrowi idziemy razem:D
wspieram go kiedy mu sie niechce cwiczyc, on nie musi mi sie zawsze chce:D
hihi to caly koksik troche leniwy ale dobry partner:L
 Wysłana - 06-02-2004, 22:09
Taras
Senior Member

JA to chodze na si3ke róznie raz z 3 kolegami raz z 2, 1 a czasami sam.Ale najlepsze jest to ze jak cwiczysz samemu, cwiczenia wykonujesz szybciej bo nie wdajesz sie w gadke z kolegami w przerwie miedzy seriami. :mrgreen:
 Wysłana - 06-04-2004, 08:38
R??ol84
Junior Member

Ja awicze z bracholem na si3ownii u niego w pokoju…. zaczeliomy pare lat temu i co ciekawe prawie zawsze awiczymy tymi samymi cie?arami i z regu3y jedziemy po tyle samo ruchów i wyniki te? zawsze mamy zbli?one…
dobrze sie awiczy z bratem bo jest miedzy nami rywalizacja jak nie wiem i jeden drugiego chce wyprzedzia, jakjeden troche odsoczy to drugi nie ma wyboru i musi gonic…
Ostatnio awicze te? u s1siada w gara?u (si3ownia 12osóB) ale awicze wtedy maxymalnie w 2-3 osoby, bo potem za du?o wiary sie kreci i nie mo?na sie skupia i jak wiara zagaduje to potem s1 d3u?sze przerwy miedzy seriami…
 Wysłana - 06-04-2004, 13:32
jobel
Senior Member

od kiedy zacz13em awiczya to chodze z kumplem jest o podobnej sile co ja wiec jest cool czasami tylko pojade sobie na professionala awiczya tal dla odmiany
 Wysłana - 06-05-2004, 09:51
Tytan
Senior Member

Ja cwicze z takiem dwoma ! sa odemnie starsi i sielniejsi ale sila za duzo od nich nie odchodze ! ale nie raz chodze samemu i nie narzekam nikt mi nie przeszkadza i jest ok.
 Wysłana - 06-08-2004, 14:27
grabbi
Senior Member

a ja od zawsze chodzi3em sam,tak jak napisa3 Taras nie wdajesz sie w gadke z kumplami tylko sie koncentrujesz na tym co Cie czeka, czyli myolisz o treningu i awiczysz z g3ow1 a o to w tym wszystkim chodzi. Czy? nie?
 Wysłana - 06-08-2004, 15:57
Gromoz
Gość

Ja chodzi3em na pocz1tku samemu i to do takiej si3owni, na której mnie nikt nie zna3. Prawde mówi1c nie by3em w tedy zbyt du?y i odcina3em sie od znajomych, ?eby siary nie robia.

Teraz kiedy troche :wink: podros3em, to chodze przewa?nie z kumplem, ale jeszcze ktoo sie zawsze do3o?y.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum