Wzory na włosach

Wysłana - 05-12-2009, 08:29
krasek
Gość

Witam - chce sobie zrobić na wakacje jakąś fajną fryzurkę i pomyślałem o tym aby zrobić jakieś fajne wzory na włosach. Może macie na swoim komputerze jakieś przykładowe fotki z takimi wzorami które moglibyście mi polecić ponieważ ja niestety nie mam zielonego pojęcia jakby to miało wyglądać ?

Wysłana - 06-21-2009, 07:59
Niezarejestrowany
Gość

Dla mnie to nic nowego wzorki na włosach są fajne a nie pomyślałeś może nad taki czymś żeby zrobić sobie blond włosy na górze i irokeza blond rób jeżeli masz czarne bądź brązowe włosy a jeżeli jesteś blondynem to zrób sobie na górze czarne z irokezem i wzorek po prawej bo tak to wygląda ładnie nierób sobie z dwóch stron wzorków bo modniej jest z jednej i do tego z prawej ja sobie na razie niemoge zrobić wzorków ani takich na górze innego koloru włosów bo mam zapalenie ucha i niewychodze z domu bo mnie przewieje i będzie piekło jak sobie zrobisz napisz
Pozdrawiam , Adam
 Wysłana - 08-19-2009, 20:13
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał krasek Zobacz post
Witam - chce sobie zrobić na wakacje jakąś fajną fryzurkę i pomyślałem o tym aby zrobić jakieś fajne wzory na włosach. Może macie na swoim komputerze jakieś przykładowe fotki z takimi wzorami które moglibyście mi polecić ponieważ ja niestety nie mam zielonego pojęcia jakby to miało wyglądać ?
kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum