wzór wniosku o zasiłek celowy

Wysłana - 03-08-2010, 10:49
Cazio
Gość

Siema chciałbym się dowiedzieć jak ma wyglądać wzór wniosku o zasiłek celowy ? Myślałem o tym aby składać taki wniosek bo wydaje mi się, że mam szansę aby dostać ten zasiłek celowy. Macie jakieś porady dzięki którym można być bliżej tego zasiłku ?

Wysłana - 03-08-2010, 15:11
misiekpol
Senior Member

po taki zasiłek musisz udać się do pomocy społecznej, chyba najłatwiej będzie w taki sposób dostać ten zasiłek. Nie wiem czy trzeba na to jakiegoś specjalnego wniosku.

Wysłana - 04-02-2010, 09:10
mamink
Gość

na tej stronie możesz sobie znaleźć niektóre wzory wniosków o zasiłki:
http://www.gops.gmina.swidnica.pl/in...wzory-wnioskow

tylko nie wiem dokładnie czy sytuacja podobna będzie do Twojej przejrzyj sobie wszystko
 Wysłana - 01-12-2011, 10:56
Niezarejestrowany
Gość

imię nazwisko
adres
miejscowość

Do ośrodka pomocy społecznej w (miejscowość)

Zwracam się z prośbą o udzielenie mi pomocy finansowej,ponieważ znajduję się w trudnej sytuacji.Moim jedynym źródłem utrzymania jest..........,posiadane środki nie wystarczają na zabezpieczenie moich podstawowych potrzeb.

podpis
 Wysłana - 11-17-2011, 22:31
Niezarejestrowany
Gość

Jan Nowak Kępa,17.11.2011r
ul.Wiatrakowa3
59-512 Kępa

Wniosek

Proszę o przyznanie mi zasiłku celowego i okresowego na zabezpieczenie potrzeb bytowych
mojej rodziny(można też krotko opisać swoją sytuację materialną)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.
.

Jan Nowak

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum