wzór opinii o stażyście i praktykancie

Wysłana - 01-18-2010, 11:36
Cygio
Gość

szukam w sieci takiego przykładowego wzoru opinii o stażyście i praktykancie nie wiecie gdzie go można znaleźć ? Myślałem, że w internecie z łatwością mozna takie wzory do opinii znaleźć, ale chyba się myliłem bo szukam już 2 dni i nic nie mam. Z tego co wiem to gdzieś taki wzór jest w internecie tak ?

Wysłana - 04-24-2010, 16:22
Niezarejestrowany
Gość

Negatywna opina po zkończeniu stażui
 Wysłana - 04-26-2010, 08:31
wettak
Gość

to takie opinie to ma Tobie wystawiać przecież pracodawca, więc ty nawet nie musisz się tym za bardzo martwić ? Wystarczy się do niego po to zgłosić
 Wysłana - 06-02-2010, 09:14
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Cygio Zobacz post
szukam w sieci takiego przykładowego wzoru opinii o stażyście i praktykancie nie wiecie gdzie go można znaleźć ? Myślałem, że w internecie z łatwością mozna takie wzory do opinii znaleźć, ale chyba się myliłem bo szukam już 2 dni i nic nie mam. Z tego co wiem to gdzieś taki wzór jest w internecie tak ?
Wzoru nie mam, ale dam instrukcję, bo widzę, że jesteś w desperacji od 2ch dni już szukasz.

1. Włącz komputer
2. Kliknij w lewym dolnym rogu na napis 'Start' , potem 'Wszystkie programy', 'Microsoft office', 'Word'.
3. W lewym górnym rogu napisz jaki zakład wystawia opinię - czy urząd, czy 1osobowy przedsiębiorca
4. W prawym górnym rogu napisz miasto (wieś) i datę
5. Poniżej na środku powiększoną czcionką napisz 'Opinia o stażyście' [jeśli jest to praktykant napisz 'Opinia o praktykancie']
6. Jeśli nie wiesz jak napisać coś w wordzie 'na środku' albo zmienić rozmiar czcionki, poproś stażystę, niech Ci zmieni.
7. Pod spodem, już normalną czcionką z wyrównaniem do lewej i prawej [pytaj stażysty] napisz co myślisz o stażyście [praktykancie].
8. Zapisz : kliknij u góry 'Plik' -> 'Zapisz'.
9. Nazwij sobie jakoś ten plik i poproś stażystę, żeby wydrukował.
10. Podpisz się (na dole).

Powinno Ci to zająć mniej czasu niż mi pisanie tego poradnika

Pozdrawiam.
 Wysłana - 10-13-2010, 22:34
Niezarejestrowany
Gość

Myślisz pajacu że jesteś zabawny??? To się mulisz cioto. Jak ktoś pyta to chyba po to aby się dowiedzieć tępy frajerze bo jest to opinia branżowa . Czytaj ze zrozumieniem matole jebany bez szkoły. W oczy pewnie byś temu gościowi nie powiedział bo by wyjebał ci w ten pusty kurewski łeb i tyle jebana pierdolona nędzo
 Wysłana - 10-18-2010, 22:22
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Niezarejestrowany Zobacz post
Myślisz pajacu że jesteś zabawny??? To się mulisz cioto. Jak ktoś pyta to chyba po to aby się dowiedzieć tępy frajerze bo jest to opinia branżowa . Czytaj ze zrozumieniem matole jebany bez szkoły. W oczy pewnie byś temu gościowi nie powiedział bo by wyjebał ci w ten pusty kurewski łeb i tyle jebana pierdolona nędzo
hehe dobre ;D
 Wysłana - 11-23-2010, 10:18
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Cygio Zobacz post
do gory w lewym rogu przybij pieczatke firmy a w lewy napisz miejscowosc i date
zatytuluj opinia dla pracownika lub stazystki. Nizej Dotyczy np. Anny Kowalskiej i wypisz wszystkie dane.Wzor np:W okresie zatrudnienia Pani...zapoznała się z zasadami pracy w naszej firmie ze szczegolnym uwzglednieniem dzialu...Pani w trakcie pol rocznego stazu (pracy) w naszej firmie dała się poznać jako osoba pracowita i sumiennie wykonująca powierzone jej obowiązki.Zawsze zgłaszała gotowość do podejmowania nowych prac i uczenia się kolejnych zagadnień, zarówno teoretycznych jak i praktycznych.Ponadto pani.. jest osoba łatwo nawiązującą kontakty interpersonalneitd.nie jest osoba wykonywujaca wylacznie odtworczo powierzone zadania ale jest kreatywna i proponuje wlasne rozwiazania.Moim zdaniem wspolpraca z pania.. ukladala sie pomyslnie i satysfakcjpnujaco dla obu stron.
 Wysłana - 03-01-2011, 11:38
ana
Gość

Cytat:
Wzoru nie mam, ale dam instrukcję, bo widzę, że jesteś w desperacji od 2ch dni już szukasz.

1. Włącz komputer
2. Kliknij w lewym dolnym rogu na napis 'Start' , potem 'Wszystkie programy', 'Microsoft office', 'Word'.
3. W lewym górnym rogu napisz jaki zakład wystawia opinię - czy urząd, czy 1osobowy przedsiębiorca
4. W prawym górnym rogu napisz miasto (wieś) i datę
5. Poniżej na środku powiększoną czcionką napisz 'Opinia o stażyście' [jeśli jest to praktykant napisz 'Opinia o praktykancie']
6. Jeśli nie wiesz jak napisać coś w wordzie 'na środku' albo zmienić rozmiar czcionki, poproś stażystę, niech Ci zmieni.
7. Pod spodem, już normalną czcionką z wyrównaniem do lewej i prawej [pytaj stażysty] napisz co myślisz o stażyście [praktykancie].
8. Zapisz : kliknij u góry 'Plik' -> 'Zapisz'.
9. Nazwij sobie jakoś ten plik i poproś stażystę, żeby wydrukował.
10. Podpisz się (na dole).

Powinno Ci to zająć mniej czasu niż mi pisanie tego poradnika

Pozdrawiam.

Super instrukcja, ale się uśmiałam))
 Wysłana - 03-01-2011, 11:40
ana
Gość

Cytat:
pięknie...((
 Wysłana - 03-08-2011, 10:02
Niezarejestrowany
Gość

hahaha ten gość co napisał tą instrukcje totalny kozak pracodawca tylko sie zbłaźnił go obrażając. Wstawki poproś starzyste niech Ci wydrukuje rozjebały mnie totalnie, ale sie naśmiałem

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum