|
szukam w sieci takiego przykładowego wzoru opinii o stażyście i praktykancie nie wiecie gdzie go można znaleźć ? Myślałem, że w internecie z łatwością mozna takie wzory do opinii znaleźć, ale chyba się myliłem bo szukam już 2 dni i nic nie mam. Z tego co wiem to gdzieś taki wzór jest w internecie tak ?
|
|
Myślisz pajacu że jesteś zabawny??? To się mulisz cioto. Jak ktoś pyta to chyba po to aby się dowiedzieć tępy frajerze bo jest to opinia branżowa . Czytaj ze zrozumieniem matole jebany bez szkoły. W oczy pewnie byś temu gościowi nie powiedział bo by wyjebał ci w ten pusty kurewski łeb i tyle jebana pierdolona nędzo
|
|
szukam w sieci takiego przykładowego wzoru opinii o stażyście i praktykancie nie wiecie gdzie go można znaleźć ? Myślałem, że w internecie z łatwością mozna takie wzory do opinii znaleźć, ale chyba się myliłem bo szukam już 2 dni i nic nie mam. Z tego co wiem to gdzieś taki wzór jest w internecie tak ?
|
|
Wzoru nie mam, ale dam instrukcję, bo widzę, że jesteś w desperacji od 2ch dni już szukasz.
1. Włącz komputer 2. Kliknij w lewym dolnym rogu na napis 'Start' , potem 'Wszystkie programy', 'Microsoft office', 'Word'. 3. W lewym górnym rogu napisz jaki zakład wystawia opinię - czy urząd, czy 1osobowy przedsiębiorca 4. W prawym górnym rogu napisz miasto (wieś) i datę 5. Poniżej na środku powiększoną czcionką napisz 'Opinia o stażyście' [jeśli jest to praktykant napisz 'Opinia o praktykancie'] 6. Jeśli nie wiesz jak napisać coś w wordzie 'na środku' albo zmienić rozmiar czcionki, poproś stażystę, niech Ci zmieni. 7. Pod spodem, już normalną czcionką z wyrównaniem do lewej i prawej [pytaj stażysty] napisz co myślisz o stażyście [praktykancie]. 8. Zapisz : kliknij u góry 'Plik' -> 'Zapisz'. 9. Nazwij sobie jakoś ten plik i poproś stażystę, żeby wydrukował. 10. Podpisz się (na dole). Powinno Ci to zająć mniej czasu niż mi pisanie tego poradnika Pozdrawiam. |
))
|
Myślisz pajacu że jesteś zabawny??? To się mulisz cioto. Jak ktoś pyta to chyba po to aby się dowiedzieć tępy frajerze bo jest to opinia branżowa . Czytaj ze zrozumieniem matole jebany bez szkoły. W oczy pewnie byś temu gościowi nie powiedział bo by wyjebał ci w ten pusty kurewski łeb i tyle jebana pierdolona nędzo
|
((
|