Wpływ palenia papierosow na kondycje fizyczna

Wysłana - 06-01-2005, 19:06
roco
Senior Member

Jest mi bardzo potrzebny opis tego wlasnie tematu
(Wpływ palenia papierosow na kondycje fizyczna)
Musze napisac referat na w-f przez ktory mam miec wyzsza ocene a ocena ta jest wazna bo znacznie rzutuje na moje swiadectwo (zalezy czy bedzie pasek czy czy nie). Kończe trzecia klase gimnazjum i chyba nie musze wspominac ze 4 pkt za pasek to duzo (miec a nie miec). Dlatego pisze o tym tutaj. Prosze o odpowiedzi jest to dla mnie naprawde wazne.

Wpisalem ten temat tutaj bo jest to dzial trening i przy okazji mozna kogos wyprowadzic z nalogu...

Wysłana - 06-01-2005, 19:36
Pieter
Senior Member

wpisz w google ten temat jest tego pelno !!
 Wysłana - 06-01-2005, 20:21
t3ron
Senior Member

ja kiedys dostałem 15pktów za pasek w gimn, ale kieeeeedy to było=)
teraz ledwo zdaje w technikum, to były czasy:D
 Wysłana - 06-01-2005, 20:26
konradzik
Gość

t3ron znam to :D ehhe w gim orzel a w lo teraz eh ;/ ale kto w tym wieq mysli o nauce :) :P no ale niedlugo maturka wiec bedzie tzra do ksaizek zajrzec a o tym temacie powyzej jest pelno tegona sieci ale widze ze ktos lenia zlapal
 Wysłana - 06-01-2005, 20:42
Mateusz17
Senior Member

no ja np z maty w gimnazjum mialem 6! zawsze a teraz mam ledwo ledwo 2
 Wysłana - 06-01-2005, 21:42
jonny
Senior Member

o matko.. wspominki widze:P ja koncze pierwsza klase i ucze sie wiecej niz kiedykolwiek a srednai bede mial conajmniej o 1 nizsza niz w gim, o ile pamietam to \"za moich czasów\"(bueheheh) to za pasek 8 pkt bylo...

przykladowe wypracowanie bez zwiazku ze sportem ale moze sie przyda
http://prace.sciaga.pl/20038.html
 Wysłana - 06-01-2005, 21:53
mysiak
Senior Member

dobrze jest palić ja nienarzekam, a szkołe skończyłem i się cieszę tylko jeszcze wyniki z maturki 27 czerwca
 Wysłana - 06-02-2005, 11:30
boyy
Senior Member

Ja pale fajki i to pale ich strasznie duzo bo conajmniej paczka dziennie ~!;/ czasem 2 paczki, i pale nalogowo,rano musze zapalic naczczo bo zdechne,wiem ze to niszcy mi zdrowie,ale niemoge sie powstrzymac i jestem w silnym nalogu,czasem zastanawiam sie czy to ma jakis negatywny wplyw na kulturystyke( pod wzgledem rosniecia,czy wygladu) . bo ze na zdrowie zle wplywa to juz wiem;p ale na wyglad niewiem ;p :P
Kurde bardzo chcialbym sie tego szitu pozbyc,,,
 Wysłana - 06-02-2005, 11:44
lee
Senior Member

jaki ma wpływ na kulturystykę ?

nie masz kondycji - nie robisz pożadnego treningu
 Wysłana - 06-02-2005, 13:37
roy24
Senior Member

zatruwanie organizmu,chodzić na siłke i palić pety to sie nie wiąrze jedno z drugim,ale jak kto lubi to niech sobie pali,wiem że syf z jednego papierocha - neutralizuje jedna szklanka mleka :D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum