Wniosek o uzasadnienie wyroku

Wysłana - 01-19-2010, 07:22
czesiek8
Gość

Cześć ! Wpadłem na forum, aby dowiedzieć się w jaki sposób powinien być napisany wniosek o uzasadnienie wyroku ? czy ktoś z was może mi powiedzieć jak go napisać ? nie dawno dostałem wyrok w pewnej sprawie, a chciałbym jeszcze otrzymać uzasadnienie wyroku ale do tego potrzebny jest jakiś wniosek.

Wysłana - 04-27-2010, 11:19
GrzesioSczery
Gość

Nie wiem zbytnio o co Ci chodzi z tym wnioskiem o uzasadnienie wyroku ? czy nie zgłosiłeś się od razu po sprawie po to aby dostać taki wniosek ? własnie wtedy należy się zgłaszać.
 Wysłana - 04-28-2010, 13:30
Gatt
Gość

Po każdej sprawie masz tam jakiś czas do tego wyznaczony abyś mógł złożyć taki wniosek o uzasadnienie wyroku i możesz to wykorzystać.
 Wysłana - 04-30-2010, 11:11
hopes
Gość

A jak po sprawie się nie odezwie nikt, że chce uzasadnienie wyroku to nie może na to liczyć ? Bo mam nadzieję, że jednak po pewnym czasie też można po to się zglaszać ?
 Wysłana - 05-04-2010, 09:26
Emil00
Gość

Spoko wystarczy skierować do sądu takie podanie o wydanie wniosku o uzasadnienie wyroku !
Tylko najlepiej jeszcze jak to robisz od razu po sprawie !
 Wysłana - 05-04-2010, 14:29
Dioago
Gość

Najlepiej jak sam adwokat skieruje do sądu prośbę o taki wniosek uzasadniający wyrok sądu. Polecam Ci wybrać się własnie do niego.
 Wysłana - 05-05-2010, 10:31
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał czesiek8 Zobacz post
Cześć ! Wpadłem na forum, aby dowiedzieć się w jaki sposób powinien być napisany wniosek o uzasadnienie wyroku ? czy ktoś z was może mi powiedzieć jak go napisać ? nie dawno dostałem wyrok w pewnej sprawie, a chciałbym jeszcze otrzymać uzasadnienie wyroku ale do tego potrzebny jest jakiś wniosek.
Witam

W razie jakiegokolwiek problemu prawnego, proszę o kontakt:
biuro@kontraktkancelaria.pl
tel. (0) 608-641-520
www.kontraktkancelaria.pl
Tanio,l solidnie, profesjonalnie, szybko.

Pomoc świadczona przez magistrów prawa.
Świadczymy usługi w zakresie:
- porady prawne (także online),
- pisma sądowe i urzędowe (także online),
- wdrażanie systemu HACCP,
- windykacja należności,
- świadectwa energetyczne,
- stała obsługa firm.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum