Wniosek o umorzenie odsetek

Wysłana - 01-31-2010, 02:20
Jatyu
Gość

Czy ktoś z was już próbował wysyłać do banku wniosek o umorzenie odsetek ? Miałem zaległy kredyt i odsetki mi urosły naprawdę wysokie to chciałbym teraz aby bank mi je umorzył, ale nie wiem czy jest w ogóle taka możliwość ? Jeśli tak to w jaki sposób należy napisać taki wniosek ?

Wysłana - 04-15-2010, 12:38
Spoter
Gość

Skoro kierujesz to do banku to wybierz się do banku i powiedz że chciałbyś się dowiedzieć jak napisać wniosek o umorzenie odsetek. Może ktoś z tamtąd by Ci w tym pomógł.
 Wysłana - 04-16-2010, 12:17
ferdik
Gość

W banku raczej za chętnie nie pomagają w tym aby umarzać odsetki, to lepiej według mnie do nich się nie wybierać. Spróbuj sam napisać taki wniosek poparty jakimiś argumentami.
 Wysłana - 04-16-2010, 16:41
Alszer Michał
Gość

A taki wniosek to coś daje ? bo mi się wydaje, że jednak nie ma sensu składania tych wniosków ponieważ i tak nikt na to nie patrzy i nie dają umorzenia
 Wysłana - 04-16-2010, 22:42
Michalski Maciek
Gość

Mój kolega złożył taki wniosek i w banku umorzyli mu odsetki więc może jednak jest sens to pisać ? nie neguj wszystkiego co ludzie chcą robić
 Wysłana - 05-03-2010, 14:27
Niezarejestrowany
Gość

Jak napisać podanie o umorzenie odsetek w banku
 Wysłana - 05-04-2010, 09:28
okim
Gość

A najpierw może zobaczcie czy macie jakieś szanse na umorzenie odsetek ?

Podajcie swoje przykłady dlaczego w ogóle chcecie starać się o umorzenie odsetek co ?
 Wysłana - 05-04-2010, 14:26
zakseloe
Gość

A próbowałeś już normalnie iść do banku i zapytać się tam ? Sam miałem taką akcję, że poszedłem do banku i akurat pani pomogła mi umorzyć odsetki.
 Wysłana - 05-05-2010, 10:32
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Jatyu Zobacz post
Czy ktoś z was już próbował wysyłać do banku wniosek o umorzenie odsetek ? Miałem zaległy kredyt i odsetki mi urosły naprawdę wysokie to chciałbym teraz aby bank mi je umorzył, ale nie wiem czy jest w ogóle taka możliwość ? Jeśli tak to w jaki sposób należy napisać taki wniosek ?
Witam

W razie jakiegokolwiek problemu prawnego, proszę o kontakt:
biuro@kontraktkancelaria.pl
tel. (0) 608-641-520
www.kontraktkancelaria.pl
Tanio, solidnie, profesjonalnie, szybko.

Pomoc świadczona przez magistrów prawa.
Świadczymy usługi w zakresie:
- porady prawne (także online),
- pisma sądowe i urzędowe (także online),
- wdrażanie systemu HACCP,
- windykacja należności,
- świadectwa energetyczne,
- stała obsługa firm.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum