Voltaren plastry

Wysłana - 08-06-2009, 11:03
Tekno
Gość

Siemka szukam ludzi którzy stosowali plastry firmy Voltaren ? Chodzi mi o to czy one wam pomagały ? Sam mam aktualnie problemy ze zdrowiem i chciałbym sobie zakupić te plastry. Tylko nie wiem jak szybko mogę spodziewać sie ich działania ?

Wysłana - 09-26-2009, 16:10
Niezarejestrowany
Gość

Witam
Właśnie jestem w trakcie używania tych plastrów. Cierpię na bóle kręgosłupa i każda ulga jest na wagę złota. Z plastrów uwalnia się ciepło i kręgosłup mniej boli , mogę chodzić bez utykania.Nie ma rewelacji, ale jest wyraźna ulga.Tyle mogę powiedzieć po pierwszym dniu noszenia tego na plecach.Zyczę zdrowie i pozdrawiam .
 Wysłana - 01-18-2010, 16:12
Niezarejestrowany
Gość

ja używałam plastrów i musze przyznać że jestem zadowolona. stosowalam plastry zgodnie z instrukcja i pozbylam sie bólu po 3 dniach. teraz znów mam atak korzonków i męczyłam sie z nim tydzień używajac innych plastrów i dziś kupiłam te z voltarenu mam nadzieje ze tym razem tez pomoze
 Wysłana - 03-17-2010, 08:55
M.i.k.e.
Gość

Plasterki Voltarenu są fajne, na mnie lepiej działają niż maści więc mogę polecić. Po ćwiczeniach na siłce czy treningach sztuk walki stosuję dość często, świetnie rozgrzewają obolałe mięśnie i wydzielają długo to ciepełko no i są poręczniejsze znacznie i wygodniejsze niż smarowanie się maściami, tym bardziej, że maści mi tak bardzo nie pomagały jak plastry. Poza tym można je dorwać w dobrych cenach, za nieco ponad 2zł sztuka kupuję je w Juvencie w Manufakturze - dla ludzi z Łodzi polecam bo jest to bardzo tania apteka.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum