uzależnienie od adrenaliny

Wysłana - 04-17-2009, 08:57
Skins
Gość

zauważyłem u siebie coś takiego jak uzależnienie od adrenaliny, przez co zacząłem popadać w hazard bo nie jestem typem człowieka który będzie się wspinał w górach tylko wolę na komputerze obstawić kilka meczy i oglądać je na tv z adrenaliną. Jestem całkiem sporo pieniędzy przez to do tyłu. Czy powinienem zapisać się na jakąś terapię ?

Wysłana - 06-04-2009, 07:51
Niezarejestrowany
Gość

nie jestes uzalezniony od adrenaliny, tylko od gier hazardowych.. tak, powinienes poddac sie terapii.
 Wysłana - 06-04-2009, 11:35
Skins
Gość

nie powiedziałbym że jestem od tego uzależniony nie chodzi mi o wygrywanie samych pieniędzy tylko chce poczuć te emocje aby postawić na jakiś zespół i im kibicować, nie wiem czy mnie rozumiesz ? ale tak jak mówiłem to nie zależy tylko od zakładów bukmacherskich dlatego sądzę że jednak jestem uzależniony od adrenaliny.
 Wysłana - 06-04-2009, 11:36
vagner
Gość

z tym że nie koniecznie bo czy próbowałeś jakiś innych czynności po to aby wyzwolić w sobie adrenalinę ? przecież to równie dobrze może być właśnie uzależnienie od zakładów bukmacherskich, bo człowiek uzależniony od adrenaliny robi różne głupie rzeczy tylko aby poczuć emocje a Ty tylko grasz u bukmacherów.
 Wysłana - 12-06-2009, 19:47
Niezarejestrowany
Gość

Z tego co piszesz jesteś uzależniony od samego hazardu, kiedy chcesz adrenaliny to robisz cos niebezpiecznego dla zycia, a nie ryzykujesz pieniądze
 Wysłana - 02-07-2010, 19:35
Niezarejestrowany
Gość

A co powiecie na moje uzależnienie od adrenaliny. Ja dostarczam sobie adrenalinę poprzez szybką jazdę samochodem jest dla mnie jak narkotyk myślę że to silne uzależnienie

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum