Urlopy wypoczynkowe

Wysłana - 01-11-2010, 08:14
Pulmik
Gość

Witam! jak pewnie każdy wie w Polsce nie ma tak łatwo jeśli chodzi o pracę i często jesteśmy wykorzystywani przez szefostwo. Ja przyznam się, że nie byłem na żadnym urlopie wypoczynkowym od 2 lat. Tak sobie pomyślałem, czy jeśli pracodawca by mnie zwolnił za to, że wziąłem urlop wypoczynkowy to mam szansę wygrać sprawę w sądzie ?

Wysłana - 01-11-2010, 18:39
kondziuW
Senior Member

Jak najbardziej przysługują Ci urlopy wypoczynkowe i pracodawca nie powinien Cie za nie zwalniać, ale sam wiesz jak to w Polsce jest. Najlepiej pogadaj z nim szczerze
 Wysłana - 04-14-2010, 15:15
Hastor
Gość

to że nie byłeś na żadnym urlopie to tylko i wyłącznie Twoja wina więc jak masz problem to wybierz się do szefa i z nim o tym pogadaj !

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Czy warto otwierać agencję reklamową ?, imprezy integracyjne, jak odzyskać pożyczone pieniądze ?, taxi bagażowe, na własną rękę czy franczyza ?, papier toaletowy produkowanie, dobre konto bankowe, Zachowek, co to jest i komu sie nalezy, Wygaśnięcie umowy o pracę na zwolnieniu lekarskim, Co zacząć produkować ?