Urlopy wypoczynkowe

Wysłana - 01-11-2010, 08:14
Pulmik
Gość

Witam! jak pewnie każdy wie w Polsce nie ma tak łatwo jeśli chodzi o pracę i często jesteśmy wykorzystywani przez szefostwo. Ja przyznam się, że nie byłem na żadnym urlopie wypoczynkowym od 2 lat. Tak sobie pomyślałem, czy jeśli pracodawca by mnie zwolnił za to, że wziąłem urlop wypoczynkowy to mam szansę wygrać sprawę w sądzie ?

Wysłana - 01-11-2010, 18:39
kondziuW
Senior Member

Jak najbardziej przysługują Ci urlopy wypoczynkowe i pracodawca nie powinien Cie za nie zwalniać, ale sam wiesz jak to w Polsce jest. Najlepiej pogadaj z nim szczerze
 Wysłana - 04-14-2010, 15:15
Hastor
Gość

to że nie byłeś na żadnym urlopie to tylko i wyłącznie Twoja wina więc jak masz problem to wybierz się do szefa i z nim o tym pogadaj !

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Morze Białe i Adriatyckie, utylizacja komputerów, Jakie, jaką pozycje na swój pierwszy raz dobrać?, Typer piłkarski, Sklep internetowy i sprzedarz na allegro, skład drewna, Zarobki na macieżyńskim, Sprzedaż używanych mebli, likwidacja stanowiska pracy, zysk z giełdy