Ultimate Horse Power - dawkowanie

Wysłana - 09-05-2007, 19:41
Giera
Senior Member

Zastanawia mnie jedno z tym HP....

Cytat:
Stosowanie zalecane przez producenta:
12 tygodni podzielonych na 3 tygodniowe cykle z 4 tygodniowymi przerwami.
Czy nie jest to tak przypadkiem " tani " chwyt marketingowy po co aby pompa związana z retencją wody i zawyżonymi wartościami NO w organiźmie utrzymywała się bardzo długo tak jak zapewnia producent? Wiadomo kretyna powoduje lepsze uwodnienie komórek mięśniowych i dostarczanie większej energii, przy braniu prekursorów NO trening wygląda całkiem inaczej bo spompowanie mięśni jest dużo lepsze niż bez takiego supla. Wiadomo woda z mięśnia z dnia na dzień nie zejdzie więc " efekt " się utrzymuje i to długo jak się wali kilka małych cykli. Mnie tak kretyna nie interesuje bo za słaba dla mnie :P Ale zainteresowało mnie to, przy okazji można przestrzec ludzi, którzy wydadzą na to kasę bo do tanich ta kreta nie należy

Wysłana - 09-05-2007, 19:45
emilch
Junior Member

tez sie dolaczam do pytania bo mam okazje kupic w USA. Slyszalem, ze okropny smak, ktos potwierdza??
 Wysłana - 09-05-2007, 21:31
Giera
Senior Member

Tu nie chodzi o smak! Czytaj uważnie bo chyba jakość nie jest kwestią smaku ;o
 Wysłana - 09-05-2007, 22:45
emilch
Junior Member

no ale jesli (jak ktos napisal gdzies) ma smak jak domestos to chyba ma znaczenie jakies :)
 Wysłana - 09-06-2007, 07:16
Giera
Senior Member

w cukierni się tego nie kupuje, więc dobre być nie musi
 Wysłana - 09-06-2007, 12:16
ŁukasKarkola
Senior Member

hmmm ciekawe, choć firma Ultimate ma swoją renome, kiedyś wyczytałem gdzieś że HP nie ma dobrych opini w USA, już nie pamiętam gdzie to czytałem ale ktoś tam się powoływał też na opinie jakiiegoś wiarygodnego forum na temat tego supla z USA. Wiesz sam musisz zdecydować się mi się wydaje że niepowinno być żle, ale jak bym miał za to dać 150zł to zdecydował bym się bardziej na Voult. Pozdro
 Wysłana - 09-06-2007, 13:49
EL CHE
Gość

U mnie kumpel brał przed i po treningu po 20 gr bez przerw w cyklu.
Nie przesadzajmy z tymi zaleceniami producenta to jest preparat zbilzony składem do np XP, czy większośći stacków kratynowych.
Giera nawiązując do twoich wcześniejszych wypowiedzi ja jestem za ładowaniem stacka przed i po treningu a nie rano i po. :)

lukaskarkola:
1) pisze sie vault
2) brałeś czy poprostu polecasz bo to SAN?
3) HP możana kupić za 130zł

Wysłana - 09-06-2007, 15:00
Giera
Senior Member

Napiszę to zwięźlej bo chyba nie kumacie o co mi chodzi. Mi chodzi o to czy moja teoria związana z retencją wody i zwiększeniem poziomu NO ma duży wpływ na długotrwałe napompowanie zapewniane przez producenta. Rozpatruję tu raczej kwestie składu do zaleceń stosowania
 Wysłana - 09-07-2007, 07:18
EL CHE
Gość

Cytat:
Napisał Giera
Napiszę to zwięźlej bo chyba nie kumacie o co mi chodzi. Mi chodzi o to czy moja teoria związana z retencją wody i zwiększeniem poziomu NO ma duży wpływ na długotrwałe napompowanie zapewniane przez producenta. Rozpatruję tu raczej kwestie składu do zaleceń stosowania
jush gdzieś o tym czytałem i do końca nie jestem pewien czy to Twoja teoria ;) ale zgadzam się z Tobą. W końcu np. wszystkie NO-boostery sa po to żyby pompować
 Wysłana - 09-07-2007, 14:09
Giera
Senior Member

hehe możliwe, że znalazł się ktoś kto myśli tak jak ja

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum