Ulotki skuteczność kampanii

Wysłana - 03-11-2010, 19:55
Vaviol
Gość

Cześć wszystkim biznesmenom potrzebna mi jest porada na temat tego czy ulotki to skuteczna kampania reklamowa ? Nie wymyśliłem nic ciekawszego od tej formy reklamy. Więc chyba pozostaje tylko roznoszenie ulotek po mieście, co wy o tym myślicie ?

Wysłana - 03-13-2010, 13:21
JuroS
Junior Member

Proponował bym skontaktować się z odpowiednią firmą która wydrukuje ci materiały reklamowe np. ulotki, banery, kalendarze, naklejki.
Zaglądnij tutaj: http://www.drukowalnie.pl/ solidna firma, myślę że pomogą opracować graficznie i doradzą efektywny sposób reklamy.
 Wysłana - 03-13-2010, 16:04
Kajson69
Senior Member

A ja jestem zdania że ulotki nie są już na tyle skuteczne jak kiedyś były. Dlatego też lepiej będzie jeśli weźmiesz kampanie w inną stronę nakierujesz

Wysłana - 03-30-2010, 09:06
Najmka
Gość

Wiadomo, że nie są już tak skuteczne jak kiedyś głównie przez to, że ludzie juz znudzili się z tymi ulotkami i tego nie czytają
 Wysłana - 03-30-2010, 09:07
bavemek
Gość

A ja mimo wszystko gdy dostanę ulotkę to jeszcze patrzę co na niej jest i jeśli ciekawi mnie jakaś usługa to sobie ją zachowuje
 Wysłana - 08-25-2011, 12:53
Niezarejestrowany
Gość

A co to za działalność? Proponuję zastanowić się nad reklamą mobilną a dla dobrego przykładu i innowacyjnego podejścia do sprawy polecam zapoznanie się z ofertą firmy Promotional Partners. Świetne!
 Wysłana - 08-26-2011, 22:13
Niezarejestrowany
Gość

Właśnie,wszystko zależy od rodzaju działalności...nie ma uniwersalnej recepty. Ulotki są ok, ale już trochę odchodzą do lamusa, ja widzę przyszłość raczej w reklamie internetowej. Reklama na stronach związanych z branzą, portale społecznościowe, a juz wizytówka w katalogach internetowych to podstawa, zwłaszcza panorame firm polecam, obszerna baza i sporo ciekawych funkcjonalności. Więcej trudno powiedzieć nie wiedząc o jaki interes chodzi.
 Wysłana - 08-29-2011, 21:26
Parchoł
Gość

Sprawdz to
Masz ffo
 Wysłana - 09-06-2011, 14:11
Zyah
Gość

This website makes tghins hella easy.
 Wysłana - 09-06-2011, 22:14
Graceland
Gość

I suppose that sounds and selmls just about right.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum