ubrania Prosto - Kraków

Wysłana - 06-22-2009, 10:21
Jakor
Gość

Jestem wielkim fanem ciuchów firmy Prosto i cały czas zamawiałem je przez sklep internetowy, ale nie chce mi się tak celować z rozmiarami ubrań dlatego wolałbym wybrać dla siebie jakiś dobry sklep w Krakowie gdzie można kupić ciuchy firmy Prosto. Czy ktoś z was wie gdzie taki sklep się znajduje ?

Wysłana - 06-26-2009, 18:00
Niezarejestrowany
Gość

Prosto to śmieciowe ubranki dla obszczymurków. Dresiarski styl.
 Wysłana - 07-01-2009, 23:29
Niezarejestrowany
Gość

TY JESTEŚ K.U.R.W.A obszczymurk P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y na c.h.u.j się w ogóle udzielasz błaźnie.? pewnie masz 15 lat i kręcone zęby. Wiadomo że takim leszczom ciuchy PROSTO. są zabronione w użytkowaniu. Lepiej idź ze starą na jakiś koncert rockowy dla okularników albo piknik ze starym. A o PROSTO. się S.Z.M.A.T.O nie wypowiadaj. Podaj adres to Cię zniszczę waflu
 Wysłana - 07-02-2009, 22:17
Niezarejestrowany
Gość

To no koleś miał rację , że PROSTO to jednak kubraczek dla dresiarzy .... ))))))
 Wysłana - 07-02-2009, 22:21
Niezarejestrowany
Gość

Ja widziałem te bluzy i muszę powiedzieć, że nigdy bym czegoś takiego nie założył. Pierwotnie myślałem ,że to kupują od Chińczyków na bazarku. Tym bardziej,że w Warszawie to same tępe ryjki chodzą w tych cudakach. Okazało się jednak ,że to jakaś lokalna produkcja, pewno jakiś zmyślny koleś tluczę szmateks w garażu i opycha go wygolonym łebkom w czerwonych podrasowanych golfach ..
 Wysłana - 07-07-2009, 23:10
Niezarejestrowany
Gość

zal chłopak sie pyta gdzie można kupić te ciuchy a wy sie kłócicie które cuchy są lepsze zal ja szczerze wole chodzić w koszulce PROSTO niż z jakimś zielonym krokodylem czy z napisem Metalica:) a dla tych co niewiedza co to jest prosto to radze sie dowiedzieć zanim sie wypowie :] w roku 1999 Sokół wymyślił miejska marka PROSTO i wydawała muzykę miejską czyli hip hop jest to wydawnictwo muzyczna w roku 2003 weszły w obieg cichy Prosto i nie trzeba chodzić w ciuchach Prosto żeby być fajnym:] bez napinki.
 Wysłana - 07-08-2009, 23:07
Niezarejestrowany
Gość

tylko dlaczego to Prosto wyglada tak gównianie tandetnie i dlaczego same muły łażą w tym ..
 Wysłana - 09-05-2009, 22:26
Niezarejestrowany
Gość

ja pierdole ludzie... kurwa normalne ubrania tylko drogie i chuj... kto chce w nich chodzic to chodzi i tyle.. jak wam sie nie podobaja to chuj. a ze dresy produkuja to co z tego?
 Wysłana - 04-26-2010, 21:31
Niezarejestrowany
Gość

Ja sie nosze w prosto I dajcie mi adresy psie wytryski to was poniszcze
 Wysłana - 09-25-2010, 22:24
Czlowiek[Bs]Mfk
Gość

P.R.O.S.T.O. - TO JEST TO ,ciuchy dla "ludzi".Zaden frajer czy bananowiec nie wie nic o tej kulturze,poza tym ze jak widza czlowieka tych klimatow to boja sie spojrzec w oczy,a kazdy z nich byl kiedys albo nadal jest dojezdzany ,jedynie anonimowo moga se pierdziec...jedynie.Chu* wam w leb leszcze!
"Jestescie zwykla banda frajerow dokladnie!"

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum