Thermal Pro, to naprawde takie mocne?

Wysłana - 10-08-2005, 22:30
Maidun
Member

Witam Panów (i Panie ;) )

Właśnie troszke poczytałem o Thermal Pro, szukałem na forum też ale duzo nei znalazłem bo wyszukwianie coś mi szwankuje :(
Wiec prosze o opinie, osoby które to stosowały i które coś o tym wiedzą czy to jest naprawde bardzo mocny środek? Komu byście odradzali stosowanie tego środka, możecie też napsiać od ilu lat byście to polecali, czy nie ma różnicy. Ja powiem tyle że wcześniej piłem dość duże ilości kawy i nic mi nie było (teraz już nie pije praktycznie) więc chyba powinno być w porządku :?:

Bo skoro to jest takei skuteczne jak czytałem to jest to bardzo (bardzo, bardzo) dobry suplement?

Pozdro!!

PS. Wiem że pewnie było wiele postów tego typu, ale w związku z problemami wyszukiwaniem (jak wyżej) nic nie mogłem znaleźć, więc prosze o opinie ;)

Wysłana - 10-08-2005, 22:32
mysiak
Senior Member

mojej siorce dał bardzo duuuzo...
 Wysłana - 10-08-2005, 22:36
Maidun
Member

A nie miała żadnych problemow zwiazanych z zazywaniem tego srodka? Dzieki za pierwsza odpowiedz ;) Czekam na kolejne :)
 Wysłana - 10-08-2005, 23:02
RoQi
Senior Member

wpeir sproboj thermal speda z olimpu jest rowniez dobry i daje sporo!!! a thermal pro se zostaw na potem!! (wpierw slabe potem mocne)
 Wysłana - 10-08-2005, 23:43
Maidun
Member

Thermal Speed?? Tak sie to nazywa?
Bo sprawdzalem na stronie producenta - Olimpu i nie znalazlem :(
 Wysłana - 10-09-2005, 13:11
alan_space
Senior Member

ponoć działa, ale drogi.
zawiera głównie efedrynę i kofeinę. A to można brać w dużo tańszy sposób.
doświadczenia nie mam bo nigdy nie zrzucałem masy.
 Wysłana - 10-09-2005, 13:22
Maidun
Member

120 caps kosztuje koło 100 zł z tego co pamiętam. Dawkowanie zalecane to (pomijając pierwszy dzień - 1 caps na sprawdzenie reakcjii organizmu) bodajże 3 x 2 caps o ile sie nie myle, wiec starcza na 20 dni. Ja jednak rozlozylbym to na zalecane 30 dni cyklu wiec bralbym jak cos 2 x 2 :)
 Wysłana - 10-09-2005, 13:24
Maidun
Member

PS. Jak ktoś chce to brać to najlepiej wypić dość mocną kawe i sprawdzić czy sie nie ma bólu głowy itp.

Oczywiscie jak cos to pijecie tą kawe na wlasną odpowiedzialność, taki jest sposób na sprawdzenie czy mozna to brać. Nie chce mieć problemów czy roszczeń jakbyktoś dostał zawału ;)
 Wysłana - 10-09-2005, 13:28
SpragnionyRzezby
Senior Member

Mysle ze jezeli bedzie mu sie chcialo po raz enty to mowic to marijo ma baaardzo duzo do powiedzenia na ten temat.
 Wysłana - 10-09-2005, 14:44
marijo
Senior Member

Ehhh... Chyba opracuje jakiś temat o Thermal Pro (porady, zastosowanie i uwagi) i go podwieszę. Na początek pierwsza uwaga, która dyskwalifikuje początkowego thermomaniaka :) WIEK! To produkt dla osób dorosłych, a więc 16-18 latkowie niech o nim nie myślą ;)

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum