suple z usa?

Wysłana - 06-29-2005, 11:18
t3ron
Senior Member

Ziomek mój leci za jakieś 2 tyg do stanów, dokładnie do NY, okok jego mieszkania jest sklep gnc, są tam różne suple......
Warto tam coś kupić??moze ktoś sie orientuje

www.gnc.com <----to jest adres tego sklepu

Wysłana - 06-29-2005, 12:35
boyy
Senior Member

slyszalem ze suple z usa sa najlepsze , wiec hyba warto sie tam zaopatrzyc :P
 Wysłana - 06-29-2005, 12:49
lew
Senior Member

może być ciekawe warto sprubować niby są konkretne ja właśnie zastanawiam się czy nie zakupić supli z usa przez int
 Wysłana - 06-29-2005, 13:15
t3ron
Senior Member

chodiz mi dokłądnie o jakieś nazwy z tego sklepu, czy może ktos coś wyprubował na sobie :)
 Wysłana - 06-29-2005, 14:34
boyy
Senior Member

heheh ;p zapytaj o jakis towar spod lady,co uczyni colemana z kazdej sylwetki :P
 Wysłana - 06-29-2005, 19:30
lee
Senior Member

szczerze to ja tam nic specjalnego nie widze, jak to ja bym na Twoim miejscu to bym zamówił jakiś zaje.bisty matrix kreatynowy, ale oni nic w ofercie nie maja poza mono
 Wysłana - 06-29-2005, 21:29
lew
Senior Member

matrix kreatynowy z usa XPAND Firma Dymatize przedstawia państwu najciekawszy suplement ostatnich lat - XPAND�, maksymalnie zwiększający masę mięśniową, siłę, pompę podczas treningu oraz wytrzymałość. Idealnie dobrane składniki, wykorzystanie najnowocześniejszych i stabilnych form sprawdzonych suplementów, maksymalnie działające dawki substancji oraz opatentowana formuła XPANSION MATRIX� czynią ten produkt liderem wszelkich suplementów wspomagających budowę czystej masy mięśniowej oraz wyzwalających energię na czas treningu.

W 775g produktu XPAND� nie znajdą państwo ani jednej zbędnej kalorii! Wiele firm tworząc staki najnowszych generacji dodaje do swoich produktów cukry proste. Nie dajcie się na to nabrać! Maksymalne ilości składników potrzebne do oczekiwanych przez was efektów nie może być zamieniona przez tanie cukry. Tylko i wyłącznie XPAND� w 15,5 gramowej porcji zawiera 15 gram najnowocześniejszych oraz najsilniejszych składników sprawiających, że Twoje mięśnie wyglądają w końcu tak jak sobie to wymarzyłeś!
XPAND� znajdujący się na rynku suplementów od niedawna już został okrzyknięty suplementem roku oraz najlepszym stakiem kreatynowym, jaki kiedykolwiek powstał. cytat z forum o tym środku \"potwierdzam plotki że Xpand działa już pierwszego dnia!!!
wzrost siły czułem lekką pompe Po raz pierwszy zrobiłem pewłne 6 ruchów w 4 seriach na klate do tego nawet w ostatniej serii ciężar wydawał mi się być lekki:D totez nie mogłem powstrzymać radości i mimo śmiechu dokończyłem serie bez problemu heh
Dalej było podobnie do wszystkich ćwiczeń dokładałem czułem POWERA:D \"
 Wysłana - 06-29-2005, 21:47
lew
Senior Member

V12 Turbo – najbardziej wszechstronnego suplementu skutecznie wspomagającego wysiłek fizyczny i pomagającego w zmianie budowy ciała, jaki kiedykolwiek został stworzony. V12 Turbo nie jest ewolucją czy rewolucją w dziedzinie suplementów, to zupełnie nowy środek wspomagający trening. Czasy, kiedy Twój organizm zalewany był tonami cukrów w nadziei na uzyskanie upragnionego efektu napompowania mięśni, MINĘŁY bezpowrotnie. Teraz nie musisz martwić się już, że nadmiar cukrów i węglowodanów będzie magazynowany w postaci tkanki tłuszczowej. V12 Turbo wyprzedza inne produkty o lata świetlne, dzięki czemu daje niesamowite i zdumiewające efekty
VAULT Fenomelnalny Woumizator Komórek!
NAJNWAŻNIEJSZE CECHY:

-Nadludzka Siła i Kolosalne Przyrosty Masy*
-Nie Mieszczące Się w Głowie Pompy Całego Ciała*
-Ostra jak Brzytwa Rzeźba*
-Błyskawiczna Regeneracja i Odbudowa*
-Elektryzująca Energia Przed Treningiem*
-Odlotowe Skupienie i Stymulacja Umysłu*

CrE2bolic wyznacza Przyszłość dla kreatyny. CrE2bolic to pierwszy na świecie Ester Kreatyny, Chlorowodorek Etylowego Estru Kreatyny, który jest niezwykłe dobrze rozpuszczalną formą kreatyny, co zapewnia doskonałą absorpcję, biodostępność i stabilność cząsteczkową. Pożegnaj się ze wzdęciem, zdrętwieniem i odwodnieniem; CrE2bolic penetruje Twoje mięśnie bezpośrednio przez omijanie transporterów kreatyny. CrE2bolic przenika prosto do komórki mięśniowej, nie pozostawiając obrzęku. Teraz, kiedy ponad 30 razy więcej kreatyny znajduje się w mięśniach, cząsteczka kreatyny może wreszcie odkryć cały swój potencjał. Poczujesz intensywność przy każdym powtórzeniu, poczujesz jak rosną Twoje mięśnie w krótszym czasie niż mogłoby się wydawać.
TYLE Z KREATYNY CO MOGE POLECIĆ JEŚLI CHCESZ TO NAPISZ A WYŚLE CI NA EMAILA LINK ZE SKLEPEM I TAM SOBIE ZOBACZYSZ JEST KOMPLETNIE WSZYSTKO A NA FORUM SĄ ARTYKUŁY
 Wysłana - 06-29-2005, 21:59
lee
Senior Member

w tym sklepie który podał, tego nie maja :/
 Wysłana - 06-29-2005, 22:13
konradzik
Gość

heh a co w tych usa nie ma innych sklepow tylko tej firmy ciezko przejsc przecznice dalej do innego sklepu :)

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum