Stukanie w uchu

Wysłana - 05-22-2009, 14:26
Ligman
Gość

Od pewnego czasu dręczy mnie dziwne stukanie w prawym uchu. Nie boli mnie ale jest to uciążliwe, nie potrafię się na niczym skupić. Czego może być to objaw? Nie mam pracy w której mój słuch byłby narażony na szwank. Od czego może być takie stukanie w uchu?

Wysłana - 10-29-2009, 22:39
SilzAFM
Gość

Mam identyczny problem. Nie boli ale meczy strasznie...:/
kazdego wieczoru jak usypiam to mam ? napierdzielam witaminki jednak tez nie pomagaja :/
Sluch mam raczej dobry... calkiem niedawno badalem / zadnych stanow zapalnych tez nie ma bylem u laryngologa
 Wysłana - 10-30-2009, 09:55
kondziuW
Senior Member

Panowie nie ma na co czekać ! Trzeba z tym iść do Laryngologa zanim naprawdę będziecie mieli coś poważnego ! Ja na waszym miejscu bym tak zrobił. Stukanie w uchu to nie jest nic normalnego !
 Wysłana - 11-15-2009, 16:25
Niezarejestrowany
Gość

ja mam to samo juz od paru lat nikt nie moze mi pomuc pomaga dopiero po wypiciu paru browarow ale to prowadzi do uzaleznieni, juz sam nie wiem co mam robic , bylem u laryngologa on nic nie stwierdzil, mialem robiony tomograf komputerowy on tez nic nie stwierdzil, pozostal jeszcze rezonans magnetyczny ale jezeli on nic nie wykaze to juz nie wiem kto mi pomoze.prosze o pomoc z gory dziekuje arek.
 Wysłana - 11-19-2009, 13:03
Niezarejestrowany
Gość

To poprostu nerwica
 Wysłana - 01-04-2012, 23:55
Niezarejestrowany
Gość

pijcie w pluszu magnez, pomoglo mi juz i innym nie raz, to nie dobor witamin , to samo sie dzieje z powieką , od stresu to samo a jezeli tak to leki ziolowe na uspokojenie i magnez , dieta z owocow,( salatki owocowe , przynajmniej raz dziennie a jak ucichnie to czasem jadajcie owoce i pijcie mniej kawy bo wypłukuje magnez z organizmu:) )
 Wysłana - 01-11-2012, 16:21
cuaueqladit
Gość

Post usunięty przez moderatora
 Wysłana - 03-27-2012, 23:38
Niezarejestrowany
Gość

mam nerwice ostatnio problemy z nadcisnieniem i u mnie rowniez pojawilo sie stukanie w lewym uchu czasami z rana czasami z wieczora lekarz mi poradzil zeby tym sie nie przejmowac i nie stresowac a samo z czasem przejdzie...

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum