Co trzeba zrobić aby sprowadzić sobie auto ze Stanów ? Mam takie marzenie właśnie aby pojechać do Stanów i wrócić z jakimś ładnym Fordem Mustangiem tylko nie wiem ile pieniędzy będzie mnie to musiało wynieść ? Jakbyście mogli to napiszcie właśnie coś na ten temat więcej.
Ja bym jednak radził Ci zastanowić się nad tym aby sobie już kupić Forda Mustanga od firmy która sprowadza samochody tutaj do Polski, na pewno taniej Ci wyjdzie
A czemu nie poszukałeś odpowiedzi na forum? Już pisałem, że takimi rzeczami zajmuje się np. carpaka.com - wejdź tam i poczytaj sobie. Udzielą Ci wszelkich niezbędnych informacji, gdybyś czegoś nie znalazł na stronie (a to mało prawdopodobne). Myślę, że skorzystanie z ich usług będzie tańsze niż sprowadzanie auta na własną rękę. Poczytaj i dowiesz się wszystkiego. A następnym razem poszukaj podobnego tematu nim zadasz pytanie.
Czif już tak na forach jest, że ludzie nawet trochę się nie wysilą tylko rzucają pytaniami.
też przychylam się do opinii że jak sam będziesz chciał sprowadzać to wydasz mnóstwo kasy na same opłaty