solarin max

Wysłana - 04-29-2009, 07:08
nadi
Gość

cześć dziewczyny i chłopacy bardzo ciekawi mnie to czy może ktoś z was korzystał z takiego środka jak solarin max ? czy faktycznie on tak przyciąga słońce że po krótkim okresie czasu jesteśmy opaleni ? widziałam jego reklamę w internecie no i pomyślałam nad kupnem go ale najpierw chce dowiedzieć się czy to nie jest żaden bubel ?

Wysłana - 06-01-2009, 11:24
Niezarejestrowany
Gość

polecam a szczególnie dla skóry ze skłonnością do nierównomiernego opalania
 Wysłana - 06-03-2009, 14:40
gas
Gość

ja też jak najbardziej polecam ! Nie jest to żaden bubel tylko musisz jeszcze zobaczyć czy będzie on pasował do Twojej skóry po chyba od tego najbardziej jest zależne jego działanie.
 Wysłana - 06-03-2009, 14:40
child
Gość

Moja siostra właśnie używała solarin max i tylko na niego narzekała ale później dowiedziała się że nie jest on odpowiedni do jej skóry więc ta koleżanka której wyżej pisze ma rację
 Wysłana - 01-17-2010, 21:58
Niezarejestrowany
Gość

jak to odpowiedni do skory !!???? to do tego solarin max trzeba miec odpowiednia skore!!! a jak ja jestem blada i ciezko sie opalam moge lezec caly dzien na sloncu i sie nawet nie zaczetwienie !!! a jak zlapie leciutki kolor to za 2 dni jestem spowrotem blada!!! nadaje sie????
 Wysłana - 05-11-2010, 19:53
HEY
Gość

!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
JUŻ NIEDŁUGO! CZAS NA SŁOŃCE. Solarin Max pomaga zmniejszyć wrażliwość skóry na słońce, co może mieć istotny wpływ na zmniejszenie ryzyka oparzeń i zmian posłonecznych. Przyjmowany doustnie działa w sposób ciągły, w sytuacjach gdy środki kosmetyczne zawodzą np. w trakcie i po kąpieli, podczas wysiłku - kiedy woda lub pot mogą usunąć warstwę ochronnego kosmetyku. http://www.aptekaotc.pl/p/pl/2559/so...100_tabl_.html !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!1

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum