Smycze z logo Kulturystyka.org.pl

Wysłana - 03-03-2007, 18:40
Hades
Gość

Chcielibyśmy zamówić około 100szt smyczy reklamowych z logo serwisu/forum, smycz z dodatkową przypinką i karabińczykiem, cena to 10-12 zł razem z wysyłką, niech w tym temacie dopisują się osoby zainteresowane kupnem.

Jeżeli byłbyś zainteresowany to wpisz w odpowiedzi: 'Byłbym zainteresowany zakupem smyczy'

Wysłana - 03-03-2007, 21:11
kj-19871
Senior Member

Hades pokaz mniej wiecej jak beda wygladac jaki kolor wielkosc [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
 Wysłana - 03-03-2007, 22:11
Hades
Gość

Tak to będzie wyglądać, szerokość taśmy 20 mm kolor się ustali później. Na smycze będzie adres strony + logo.

[a href=\"http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f2a5663c36c4c4d0\" rel="nofollow" target=\"_blank\"][img src=\"http://images22.fotosik.pl/22/f2a5663c36c4c4d0m.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /][/a]
 Wysłana - 03-04-2007, 17:53
Herbi
Member

Pomysł mi sie bardzo podoba jednak smycz jest mi niepotrzebna-mam dwie a i tak wogóle nieuzywam.
Czy beda inne gadzety,np koszulki,kubki itp??Chetnie bym kupił koszuleczke.
Pozdrawiam [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
 Wysłana - 03-05-2007, 00:17
Hades
Gość

Koszulki już przerabialiśmy tzn były w sprzedaży i się wyprzedały [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] Być może niebawem do nich wrócimy .....
 Wysłana - 03-05-2007, 09:01
Giera
Senior Member

ano wróćcie do koszulek bo smycz to już wyszła z mody [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]
 Wysłana - 03-05-2007, 09:23
Qubuś
Senior Member

Ja w sumie nie uzywałem nigdy i nie ebde uzywał smyczy, ale taka na pamiątke za te 10 zł napewno wezme [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]

Kubek tez bym chetnie kupił albo koszukle [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /] Albo Hades jakbyście wykombinowali skądź jakiś sprzet do cwiczeń! chociazby ręhawiczki, usztywniacze na nadgarstki - takie drobiazki!
 Wysłana - 03-05-2007, 10:45
Giera
Senior Member

oo rękawice z logo kulturystyka.org.pl jakieś fajne bym chętnie wziął no i koszuleczke ale nie ma ;/
 Wysłana - 03-05-2007, 12:07
Hades
Gość

OK w takim razie niech wpisują się osoby, które byłyby zainteresowane koszulką białą z logo strony z przodu, takie jak mają niektórzy kulturyści w galerii zdjęć na www.kulturystyka.org.pl - cena to mniej więcej 20 zł + koszty przesyłki. = Chętni niech się wpisują tutaj ...

Zdjęcie koszulki: [a href=\"http://www.kulturystyka.org.pl/fotki/hubert/40.jpg\" rel="nofollow" target=\"_blank\"]http://www.kulturystyka.org.pl/fotki/hubert/40.jpg[/a]
 Wysłana - 03-05-2007, 12:22
Giera
Senior Member

Ja jestem chętny [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum