Nie wiem czy wam sie to spodoba, ale pomyslalem ze i wy moglibyscie skorzystac z tej mojej nowatorskiej metody. Wiem ze pewnie nie jest to jakies super cos ale poskutkowalo w moim przypadku. Zachecam do przeczytania i ewentualnego zmieszania mnie z blotem :(. :D
przepis:
Budzisz sie rano - bierzesz paierosa do ręki, wąchasz go ładnie i czekasz az zaczną ogarniac cie mysli w stylu \"musze zajarac\" \"pieknie pachnie\" \"mniam\" \"jestem na glodzie\" \"pycha\" etc.ect. Ale nie odpalasz. Następnie bierzesz szpilkę i wbijasz sobie w rękę - ALE OSTROZNIE i POWOLI tak az ból zacznie powoli narastac do momentu w którym bedzie nie do zniesienia tzn uznasz ze juz nie mozesz wytrzymac. Wyciagasz szpilkę i (jezeli jestes wrazliwy) dezynfekujesz miejsce wkucia(chyba ze sie nie wkules to nie oczywiscie) i lamiesz paperosa na pol. Nastepnie od razu jesz cos obrzydliwego w smaku okropnego dla ciebie(oczywiscie nieszkodliwego) u mnie idealnie dziala osolona cherbatka z maslem - 1 lyzeczka czubata soli +lyzeczka maselka i zamiast cukru ladnie z cherbatka wybeltac. UWAGA pic tyle zeby poczuc sie maksymalnie zbrzydzonym ale ZEBY NIE PUSCIC PAWIA. Po ok 2-3 minutkach jesz czy pijesz to co przebudzeniu + najlepiej kawa z 3,4 łyzeczkami cukru.
Podpisz takze kontrakt z diablem(neoplacebo). Oto jego tresc \"Ja nizej podpisany stwierdzam ze gdybym osmielil sie wziasc jeszcze kiedys papierosa do ust, moje treningi daremne bedą i masa i sila mi bedzie spadac a zamiast tego tluszczem sie zaleje. Na swiadka biore sobie Siebie i Wszytskie zle moce swiata ktore wykonania tego kontraktu dopilnuja\"
Teraz czeka cie prawdziwe wyzwanie, bierzesz paczke fajek i lamiesz je jedna po drugiej tak az dostaniesz slinotoku i poczujesz ze jak nie zajarasz to sie rozlecisz na kawalki. Wtedy bierzesz Aspargin 2 tabletki(rzeby wzmocnic serce i dostarczyc potasu i magnezu, ktorego ci bedzie brakowac od nerwicy i stresu). Jesli czujesz bardzo silne objawy abstynencyjne(drzenie rak itd) polecam kupic sobie Validol i wyssac jedna tabletke. NIe polecam za bardzo natomiast srodkow typu nikorete do tego trzeba miec silna wole(zaden nalogowiec jej nie ma). Intensywnośc treningow zmniejszyc o polowe przez pierwsze 3 dni. W trakcie dnia gdy znowu odezwie sie glód nikotynowy pomyśl o cudownych przezyciach z rana i wymysl cos bardzo obrzydliwego. Polecam zabierac cherbatke ze sobą i gdy czujesz glud lyknac sobie i poczuc maksymalne obrzydzenie. Po tem powtarzaj sobie mysl \"Kocham zycie, jestem panem swego losu, nie pale jestem wolny\".
Teraz część bardzo istotna nie masz papierosow bo je wczesniej polamales i wyrzuciles do kibla Very Happy. Czas uzupelnic braki. Idziesz do kiosku kupujesz najlepsze fajory jakie cie krecą podchodzisz do kosza na smieci i wczesniej lyk herbatki(moze byc bez niej jesli dasz rade) i gnieciesz je nie otwierając nawet nie wyciagając z foli w łapie. Z calej sily poczuj az bol reki i mysl sobie ze te papierosy chcialy cie zabic odebrac ci zycie i cialo i opetac twoj umysł. ZABIJ JE.
Na noc polecam pierwszego dnia Validol 1 tabsa + 2 asparginy. Aspargin mozesz brac przez tydzien 3 razy dziennie po 1 tabsie(Validol odstawic ewentualnie sporadycznie bardzo). Cale wczesniejsze czynnosic nalezy wykonac 1 dnia i WAZNE: nie czekaj az dokonczysz wagon czy skonczysz pudelko. Trzeba z tym skonczyc teraz natychmiast.
SAM STOSOWALEM TA METODE I RZUCILEM w jeden dzien, kumpel tez. ISTOTNA INFORMACJA - w razie jakis naprawde niepokojących objawow szczegolnie sercowych - wizyta u kardiologa lub lekarza bardzo wskazana.
Skutki uboczne które zaobserwowałem u siebie - kołatanie serca, drżenie rąk, potliwośc(typowy syndrom odstawienia) i oczysicie nerwowosc.
Zyski - wzrost energi o 200%, brak klopotow z gardlem, latwiejszy i swiezy oddech, wiecej kasy Very Happy itd itd etc etc.
Oczywiscie stosujcie ten przepis tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialnosc ale recze wam ze jest skuteczny i wzmacia silna wole oraz odruchy takie jak zaoobserwowal pavlov u psow tzn po kilku dniach na sama mysl o fajkach bedzie ci sie robic niedobrze Smile.
TERAZ MOZESZ ROZPOCZAC WALKE Very Happy