Rutyna

Wysłana - 02-26-2009, 22:06
Sławek_U
Gość

Pracuję w zawodzie już od 18 lat. Z każdym rokiem, miesiącem, a wręcz dniem czuję rutynę... Czy to normalne?????? Przecież kiedyś bawiło mnie to, co robiłem. Kiedyś interesowało mnie to i działałem, żeby się rozwijać. A teraz... aż wsyd... Powiedzcie,że to naturalna kolej rzeczy, a rutyna wcale nie jest zjawiskiem negatywnym?!

Wysłana - 12-11-2009, 11:18
Madzix
Senior Member

Wszystko zależy od tego jak sam chcesz spędzić swoje życie, jesli zależy Ci na ustatkowaniu się i miłym ciepłym życiu to dlaczego to ma być złe ? Ale jeśli chcesz w życiu spróbować dużej ilości rzeczy to powinieneś się wziąść za siebie
 Wysłana - 12-30-2009, 14:47
Iness
Junior Member

Ja myślę, że jeśli twoja praca przestaje ci dawać satysfakcję i dostarcza nudy, to najwyższy czas ją zmienić. Nie napisałeś jaki zawód wykonujesz, ale z osiemnastoletnim doświadczeniem, myślę że możesz się rozejrzeć za pracą na podobnym stanowisku w innej firmie. Teraz ludzie często zmieniają miejsce pracy. Moi znajomi przed trzydziestką mili już kilka posad. Zdobywają doświadczenie, rozwijają się, każda praca daje jakieś profity w rozwoju osobistym. Uwolnij się i idź do przodu, rób to co daje ci radość, bo zgorzkniejesz.
 Wysłana - 04-01-2010, 19:21
jennifer
Gość

no niestety czesto tak bywa. jesli na prawdę cię to meczy to moze powienienes zmienic zawod ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Wypłata chorobowego przez ZUS, Odwołanie od decyzji PZU, kiedy zarejestrować się w urzędzie pracy, Reklamacja usługi - remont, Kurs Menedżera Sportu, błona dziewicza pomóżcie!!!!!, jak podlaczyc sluchawki do kompa, program do analizy technicznej, Jak odebrać utracone prawo jazdy ?, Odprawa spółki zoo