Rozwój działalności gospodarczej

Wysłana - 12-28-2009, 12:07
Plusiak
Gość

Witam nie dawno założyłem swoją pierwszą działalność gospodarczą czyli sklep z odzieżą, wszystko fajnie tylko problem jest taki bo nie wiem jak teraz postawić na rozwój tej działalności gospodarczej ? Może wy macie jakieś dobre porady na temat tego jak rozwinąć taką działalność gospodarczą ? jestem tego strasznie ciekawy

Wysłana - 01-05-2010, 09:11
tedef9
Senior Member

O rany to po co zakładać działalność gospodarczą jeśli później nie wie się co z nią zrobić ? Radzę Ci teraz chodzić na jakieś kursy i tam się dowiesz czegoś więcej

Wysłana - 03-17-2010, 10:45
craitle666
Senior Member

Rozwój działalności gospodarczej zależy od tego w jakiej branży pracujesz dla branży odzieżowej będzie to zdobywanie nowych dostawców ubrań, rozszerzanie sklepu itd

Wysłana - 03-17-2010, 11:18
fatek23
Senior Member

a znowu dla firmy budowlanej rozwój działalności to będzie np. dodatkowe pracę typu wykończeniówki itd
 Wysłana - 03-17-2010, 12:48
Kajson69
Senior Member

to ja od siebie dodam że dla sklepu internetowego rozwojem będzie np. dokupowanie dodatkowych domen i tworzenie tam sklepów

Wysłana - 03-18-2010, 11:23
numkson
Senior Member

to jak tak jedziemy to:

Rozwój dla sklepu spożywczego ? jakieś propozycje ?

Wiadomo, rozszerzanie samego sklepu i asortymentu ale co jeszcze można tutaj rozwijać ?

Wysłana - 03-25-2010, 14:41
Sterox
Gość

Dla sklepu spożywczego to najlepiej jest ściągać nowe produkty tak aby ludzie mieli w czym wybierać a może jeszcze dobrze byłoby zrobić jakieś specjalne promocje
 Wysłana - 03-25-2010, 22:17
Debik
Gość

Dobra panowie widzę, że zmieniamy temat ale może ktoś odpowie na to pytanie w jaki sposób mozna rozwinąć działalność gospodarczą skutecznie ?

Chodzi o branże motoryzacyjną sklep z częściami
 Wysłana - 03-25-2010, 22:18
rocky8890
Gość

jak masz sklep z częściami to może do tego otwórz w okolicy jakiś komis samochodowy ? Na pewno dwie działalności powiązane ze sobą
 Wysłana - 03-25-2010, 22:21
paperson
Gość

mój wujek ma właśnie taki pomysł aby do komisu otworzyć dodatkowo sklep z częściami czyli jakby trochę podpatrzony biznes po innych

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum