różnica

Wysłana - 03-31-2007, 21:12
arielwes
Junior Member

czym się różni redukcja od rzeźby? bo potrzebuje zrzucic kilka kilogramów ale oprócz biegania (biegam dopiero od tygodnia) nie wiem jaki trening siłowy stosowac czy na mase czy na rzeźbe? oswieccie mnie

Wysłana - 03-31-2007, 21:14
Krzysiek89
Senior Member

Jak chcesz zrzucic kilogramy to aeroby(moze byc bieganie), dieta i trening na rzezbe
 Wysłana - 03-31-2007, 21:19
arielwes
Junior Member

o taką odpowiedz mi chodziło trening na rzeźbe jest aeroby są tylko z dietą troche gorzej ale mysle ze z czasem jakas redukcyjna diete zapodam
 Wysłana - 03-31-2007, 21:19
blaxus
Gość

Jak chcesz podkreslic miesnie to rzezba, jak masz za duzo ciałka czyt. tluszczu - bardzo za duzo:> i chcesz sie go pozbyc to redukcja.
 Wysłana - 03-31-2007, 21:20
Raptor
Gość

redukcja - odpowiednia dieta z ujemnym bilansem kcal, cw. aerobowe, ewentualnie HITT - spalanie tk . tluszczowej
rzezba - utrzymanie masy miesniowej, podkreslenie miesni (+ dieta jw.)
 Wysłana - 03-31-2007, 21:22
arielwes
Junior Member

Raczej chce się pozbyć tłuszczu. Wiec na czym ma polegac redukcja? Czy redukcja to jak napisał Krzysiek89 trening na rzeźbę + aeroby + dieta?
 Wysłana - 03-31-2007, 21:25
blaxus
Gość

redukcje glownie opieraj na aerobach i odpowiedniej diecie. silownia to ja bym powiedzial taki dodatek- poniewaz zalezy ci na utracie wagi tak? cwicz normalnym planem treningowym.
 Wysłana - 03-31-2007, 21:30
arielwes
Junior Member

tak zalezy mi głownie na utracie wagi wiec bede robił aeroby i postaram sie wrzucic diete z ujemnym bilansym kalorycznym a jesli chodzi o trening siłowy to nie chciałbym traktowac go jako dodatek poniewaz lubie cwiczyc na siłowni ale zastosuje sie do Twoich zaleceń.
 Wysłana - 03-31-2007, 21:33
blaxus
Gość

Trening na silowni bym wolal zastosowac jako taki bardziej regeneracyjny. Poniewaz masy podczas duzej redukcji ktora jest twoim celem nie zrobisz, a mozesz tylko miesnie przecwiczyc podczas intensywnego treningu.
 Wysłana - 04-01-2007, 10:35
Krzysiek89
Senior Member

Ja bym radził przy treningu jak najkrótsze przerwy

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum