rezygnacja z moda

Wysłana - 10-23-2007, 20:12
Giera
Senior Member

Zaraz mnie ch## strzeli.... rozpisałem się z podziękowaniami do każdego z osobna i zamknąłem przeglądarkę przypadkiem więc się skasowało 'wnerw'

Chciałem podziękować załodze moderatorów, doradców i Gromozowi za wspólną ciężką pracę. Odchodzę bo wkurwiłem się bardzo na słowa Hadesa na gg, które dostałem od SS'a i pozwolę sobie je zacytować ( oczywiście nie tylko to wpłynęło na moją decyzję bo wcześniejsza seria pewnych zajść bardziej się do tego przyczyniła ).
Cytat:
Hades - (2007-10-23 12:36:11)
a w innych dzialach odzywianie, trening zamiast fachowych porad jakies sciemki
Te wyrazy skrytykowały znacznie w moim odczuciu moją wiedzę i angażowanie się w to forum, które było naprawdę wielkie bo nie jedną noc przesiedziałem, żeby napisać jakiś nowy artykuł ale to już bez znaczenia

forum będę odwiedzał ale tylko w działach luźnych
Dziękuję tym którzy doceniali moją pracę, dobrze mi doradzali, rozśmieszali i potrafili zachować się przyzwoicie w trudnej sytuacji. Każdy wie do kogo kierowane są te słowa :P

Wysłana - 10-23-2007, 20:15
Szalony Szeryf
Gość

Pjontka 'lapka'
 Wysłana - 10-23-2007, 20:30
Molesta
Gość

To poczatek sezonu:P

I to jeszcze nie koniec
 Wysłana - 10-23-2007, 20:44
Raptor
Gość

Pjontka chlopy 'lapka'
 Wysłana - 10-23-2007, 20:58
hero
Gość

Tylko w działach luźnych ? Przecież Giera najwięcej pisał w dziale diety i sterydó i chyba nie ma drugiej osoby która ma takie pojęcie o diecie(no ok są takie osoby ale z pewnością nie tak aktywne jak Giera).
To tyle. Nie chce lizać dupy Gierze(czy jak to tam się odmienia :P) ale jego pomoc się przydawała. Ja w sumie miałem zacząć pytać o diety wklejać swoje do oceny, bo ostatnio porządnie się za to wziąłem. Tyle mojego zdania. 'lapka'

A i jeszcze jeśli chodzi o słowa Hadesa. To pier*olnik był tylko w luźnych. Ale to chyba dobrze moim zdaniem bo po to jest. A w pozostałych znajduje się mnóstwo porządnych artykułów podwieszonych z których korzystałem a jeśli ktoś o coś sie zapytał to pojawiały się żarty ale też poważne profesjonalne odpowiedzi. 'lapka'
 Wysłana - 10-24-2007, 16:18
Giera
Senior Member

Gromek, jak masz możliwość to weź podwieszone przywróć te które skasowałem w przypływie emocji bo jak przydają się ludziom to niech są
 Wysłana - 10-24-2007, 16:59
Kmil
Senior Member

ale bez sens, nie mogę do was nawet PW wysłać ;/
 Wysłana - 10-24-2007, 17:06
Dareass
Member

i ty tez "Pszybij Pjontke"... robiliscie tu razem kawal dobraj roboty i sporo mi pomogliscie 'zlezkawoku'
 Wysłana - 10-24-2007, 18:26
mucha
Gość

'lapka'
 Wysłana - 10-25-2007, 12:40
Hades
Gość

Dzięki i pozdrawiam :)

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum