pytanie do ludzi o duzej WIEDZY

Wysłana - 06-05-2005, 14:24
boyy
Senior Member

Mam problem i jednoczesnie pare [pytan

A mianowicie moje cialo niejest jednolite,i w niektorych miejscach jest za duzo tluszcu,na nogach i tylku i brzuszku,za to na rekach niema go wcale i na barach tez nie... niejestem zadowolony ze swojego wygladu.

Moj cel to zbudowac sylwetke ktora zbudowana jest rownomiernie,to znaczy wszedzie miejwiecej tyle samo tkanki. Mam plan taki : zaczac rzezbe konkretnie,rzezbic wszystko i pozbywac sie duzo tluszcu,doprowadzic cialo do beztluszcowosci ale nietracac miesa...potem gdy mi sie to uda znow zaczac od podstaw budowac mase miesniowa ...co o tym myslicie ??

Mile widziane propozycje diet,treningow, lub sugerowanych aerobow jak i rady i czego mam sie trzymac by osiagnac swoj cel
(mam teencje do tycia) mam warunki by wydawac dziennie 30 zl na diete wiec lee jak mozesz napisz mi co mam dokladnie kupowac na dzien by trzymalo sie to moich wymagan :P

Z suply troche gorzej , ale rzucilem palenie i bede mial troszke wieej kasy.

Prosze o pomoc,jak moge tego dokonac i co o tym myslicie:P
Pozdrowionka

Wysłana - 06-05-2005, 16:30
boyy
Senior Member

ludzie ...plz help :P
 Wysłana - 06-05-2005, 18:52
Demosstenes
Senior Member

Z ta rzezba pomysl dobry, uwazaj tylko zeby masy miesniowej nie zjechac za bardzo... najlepiej oslaniac sie jakims dobrym HMB, w moim przypadku dziala dobrze. Jezeli chodzi o diete, to wiadomo. Postaraj sie ogrniczyc weglowodany i tluszcze, przy jednokrotnym zwiekszeniu ilosci bialka. Wtedy masa miesniowa spasc nie powinna, a tluszczyk spalisz. Aha, pij duzo wody, - to przyspiesza metabolizm i naprawde pomaga. Jakies witaminki mile widziane, zeby ich bilans w organizmie byl staly. Najlepiej jakas multiwitamina mulsujaca, albo Centrum. No i chyba tyle.... Powodzenia!!
 Wysłana - 06-05-2005, 20:51
dany
Senior Member

boyy widzialem ciebie na galeri i uwarzam ze dobrze wygladasz i masz dobra zezbe
 Wysłana - 06-06-2005, 00:13
boyy
Senior Member

Mysle ze to pozory...musze cos zmmienic....musze wszystko zmienic i chce zaczac wszystko budowac od poczatku :P

Demosstenes thx :)
Jak mozesz napisz mi dokladnie co do skladnika co mam wpierdalac :) mam mozliwosc jedzenia piersi codziennie,ale wolalbym zebys rozpisal mi jakas good diete na moj przypadek, pamietaj ze mam tedencje do tycia :)

Dzieki i pozdrowionka :)
 Wysłana - 06-06-2005, 20:34
zbylon
Senior Member

najpierw zrob mase jaka uwazasz za odpowiednia a potem zacznij zbijac!!!!

jak spalisz tluszcz i miesnie przy okazji to lapic mase znowu sie zatluscisz i na jedno wyjdzie bedziesz tak samo zaltluszczony ale wiekszy wiec po co sie 2 razy odtluszczac????
 Wysłana - 06-06-2005, 21:01
boyy
Senior Member

w sumie racja, ale mam tluszc tylko na udach i dupie... reszta jest oki.. i niewiem czy doprowadzic cialo do rownomiernego stanu czy poprostu mase walic ;p thx z góry
 Wysłana - 06-09-2005, 10:36
boyy
Senior Member

prosze qrewa o pomoc !!!!!!!!
 Wysłana - 06-09-2005, 17:40
znow_mnie_wyjebali
Junior Member

tak ja ci zbylon radzi rob mase moja rada cwicz caly czas jak na mase jedz wszystko tak jak trzeba piersi z kurczaka sery chude ryz tunczyk mozesz kupic hmb i jakies bialco , i jedna wazna uwaga wiem bo zauwazylem po sobie nie jedz wogule ale to wogule bialego pieczywa i ziemniaków dieta rewelacja mi wypalilo tluszcz znakomicie i nie tylko mi
 Wysłana - 06-09-2005, 18:01
emceczs
Senior Member

chcesz spalic tluszcz na nogach ,to ja znam dziwna metode ale moze cos dac ,wez przed treningiem nog nasmaruj nogi bengajem i obwin bandazem ale tak zebys mogl dalej cwiczyc ,zoabaczysz jak pali i jak woda z udwychodzi no i tluszcz tez

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum