Przydrożny billboard

Wysłana - 03-22-2010, 09:32
Blazim
Gość

mam wykupiony całkiem spory kawałek ziemi przy drodze głównej i dzięki temu pomyślałem o tym aby postawić taki Przydrożny billboard na którym mógłbym umieszczać różne reklamy. Ale teraz pojawia się taka kwestia czy nie potrzebna żadnego pozwolenia na wystawianie takich reklam przy drodze ?

Wysłana - 03-22-2010, 12:01
Vixel
Senior Member

Nie wydaje mi się aby na własnym billboardzie potrzebne były jakieś pozwolenia. Oczywiście nie możesz zamieszczać żadnych elementów gorszących albo wulgarnych

Wysłana - 03-22-2010, 12:05
anginka
Senior Member

ja tak samo jestem zdania, że jednak przydrożny billboard to jest Twoje miejsce gdzie możesz zamieszczać co chcesz to tak jak z miejscem na balkonie w bloku.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: czas oczekiwania na odpis wyroku, Nieuczciwa wycena wartości udziałów, korupcja w sądzie i prokuraturze, Prywatny samochód a Firma, Ile trwa wpis do rejestru ?, podanie o umożenie odsetek karnych od kredytu, Zerwanie UMOWY Z CYFRA+, złomowanie samochodu brak OC, fizyczne i psychiczne znęcanie się, Hodowla ślimaka afrykańskiego