Przetrenowanie

Wysłana - 02-09-2006, 14:45
jacento18
Senior Member

Mam zla dla siebie wiadomosc od 1 lutego nie chodze na silownie
Ogromna niechec do treningow ogolne zmeczenie (ciagle odczuwalne)
Zamierzam wznowic trening od poniedzialku

Co moze mi pomoc w walce??
Staram sie wysypiac choc mam problemy z zasypianiem
Jem troche mniej ( brak codziennego wysilku)
Spozywam wieksze ilosci bialka (odzywka)
Jutro pojde na solarium moze dawka sztucznego slonca mi pomoze
Sauna bedzie dobrym rozwiazaniem ??
Dzisiaj ekpia idzie o 20 nie wiem czy chce mi sie ruszyc dupsko... Jak ma pomoc to chetnie pojde :)

Od poniedialku zaczne jesc krete jeszcze nie wiem co albo mono hi teca albo CP

Zaczynaja mi sie ferie chcialem ostro trenowac na co sie raczej nie zapowiada...
Pierwsze dni zrobie obwodowo pozniej juz tym planem (modyfikacja- wiceje skosu na klate)
Czy moge chodzic na silke 5-6 razy przy niskiej intensywnosci (CM 70 %)??

http://www.kulturystyka.org.pl/forum/index...6495&highlight=

Slucham sugestii bardzo sie przydadza

Wysłana - 02-09-2006, 14:52
NiCk
Senior Member

Hey Kolego z Torunia :)

Hm...ja właśnie mam ostatnio bardzo dużą motywację do treningu, ponieważ widzę efekty co mnie bardzo cieszy, choć racja..teraz ferie, każdy imprezka...nio ale ... pomyśl, że potem kumple będą Ci zazdrościć masy a Laski będą Cię podziwiać :) Może masz złe dni, słabsze, czasami tak bywa, weź się w garść, będzie dobrze :) Pozdrawiam....

P.S. pomyśl, że do końca życia będziesz ćwiczyć (motywacyjne) hehe :D
 Wysłana - 02-09-2006, 17:09
jonny
Senior Member

jacek, mnie szkola i zbyt malo snu wykancza.. sen jest baardzo wazny-jak sie przespie przez weekend po 9 godzin to od reki jest lepiej, a na problemy z zasypianiem domowe zma wielu osoboam pomaga

inne rozwiazanie to treningi nie wiecej niz 3x tydzien-po kazdym treningu masz przynajmneij dzien przerwy.. ja juz po 1 dniowej przerwie mam ochote na mocny trening, dlatego niedlugo zmieniam plan z 4 dniowego na 3 dniowy(HST-bo dzielony 3 dniowy mi nie pasuje :/)
 Wysłana - 02-09-2006, 18:02
Adams
Senior Member

po prostu przeczekaj i odpocznij, skoro sie przetrenowales to jest znak od organizmu, ze musisz dac mu odpoczac, tak samo jak bol jest mechanizmem obronnym :)
 Wysłana - 02-09-2006, 18:22
NiCk
Senior Member

Ja ostatnio mam wysoką mobilizację i motywacje, zwłaszcza, że na siłkę chodzi kilka FAJNYCH dziewczyn, dziewczyny kumpli, ale Lale niesamowite...śliczne wręcz :) Jak patrzy taka dziewczyna to mam 50 % więcej siły :D Choć czasami odechciewa się ćwiczyć jak przede mną macha mi tyłkiem w krótkich spodenkach, z których wystają różowe stringi :D hehe :D

Powodzenia :D
 Wysłana - 02-09-2006, 18:50
Adams
Senior Member

buahahah NiCk to sie nazywa atmosfera pracy :D u mnie w szkole to cycami machaja tylko te najbrzydsze. Swoja droga lanser jestes :D lols
 Wysłana - 02-09-2006, 19:02
mucha
Gość

I krew z mięśni odpływa... :lol:
 Wysłana - 02-09-2006, 19:48
jacento18
Senior Member

No narazie odpoczywam :)
A co do laseczek to ja namawiam na silownie kolezanki z klasy ale bezskutecznie :9
Choc po feriach bede mial silke w szkole (sam ja projektuje :D ) wiec mysle ze dziewczyny sie zacheca bo placic nie beda musialy

Tak to prawda Nick jak ktos patrzy kolesie- wieksza grupa, fajne laseczki- nawet jedna odrazu jest wiekszy power.
Mam nadzieje ze od pon rusze z koksem :D Ide po krete jutro :)
 Wysłana - 02-09-2006, 19:54
NiCk
Senior Member

jacento a gdzie do szkoły chodzisz? Nio jak ktoś patrzy, to jest motywacja..zwłaszcza dziewczyny skąpo ubrane... Gdzie chodzisz na siłownie ? Ja do \"Efekt\" - 45 zł / miesiąc (3x w tyg) - 50 zł (4xtyg.), dobry sprzęt,3 sale, profesjonalnie, instruktorzy doświadczeni, spoko ludzie, muzyka ...Trenerem głównym- Trener Kadry Narodowej Polski Juniorów (kiedyś Seniorów i Fitness) :D i zniżki w \"Professional\" przy zakupie bo to też sklep własnie jego :D Pozdrawiam :D
 Wysłana - 02-09-2006, 21:32
jacento18
Senior Member

Ja do osiedlowej takiej przy tor torze bo mam blisko chcialem przeniesc sie do fitnesu ale to po szkole bo maturka to nie mam tyle czasu. Ja chodze do 1 lo
a w Professionalu to ja i tak mam znizki :D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum