prowadzenie sklepu odzieżowego

Wysłana - 03-10-2010, 14:45
Rebeak
Gość

Witam - poszukuje krótkiej odpowiedzi na pytanie czy prowadzenie sklepu odzieżowego jest trudne ? Moja dziewczyna marzy o czymś takim, ja mam fundusze na otwarcie takiego sklepu ale nie wiem czy sobie poradzi. Może podpowiecie czy opłacałoby się prowadzenie sklepu odzieżowego ?

Wysłana - 03-10-2010, 17:40
Madzix
Senior Member

To wszystko zależy czy Twoja dziewczyna jest osobą dobrze zorganizowaną. Jak potrafi dobrze dbać o biznes to nie jest to takie trudne
 Wysłana - 04-21-2010, 15:04
DaFaf
Gość

Witam,
Sam też chce wynająć miejsce i zrobić tam sklep odzieżowy. szukam jakiś porad na temat tego jak sklep odzieżwy powinien wyglądać i jak należy nim kierować ?
 Wysłana - 10-19-2010, 23:32
Niezarejestrowany
Gość

Czy sklep odziezowy czy internetowy to jest to samo z tym ze w 1 siedzisz w sklepie a w 2 w domu.

Ja mam 2 sklepy w malopolsce i wyglądalo to mniej więcej tak.
Przez pierwszy okres sam internet, po roku wynająłem pierwszy lokal w którym sam najpierw troche sprzedawałem. Zyski bylo dosc spore więc wynająłem drugi w innym mieście a w pierwszym zatrudniłem kuzyna i stażystkę. Nalezy pamiętać że najlepiej mieć 1 pracownika na etat który będzie dbał o interes i stażystkę, ktorą zmienia się co jakiś czas z powodu małych kosztów.

Teraz w obu sklepach mam pracowników a ja zajmujse się księgowością, marketingiem i dostawami.

Bardzo przydatne, wręcz niezbedne jest auto i prawko.

W sklepie zawsze jest robota. Musisz dbać o marketing, promocję, pracownikow, dostawców i przepisy.

Jak już będziesz miał zyski zatrudnij jakąś firmę księgową.

A najważniejsze, musisz miec miejsce w centrum. Nawet aj kbędzie kosztowalo 5 razy tyle co na uboczu, z doswiadczenia poradzę Ci że to się jednak opłaca.
---------------------------------------------
http://urodzonybiznesmen.pl praca w twoim domu

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum