promowanie strony firmowej w internecie

Wysłana - 02-05-2010, 09:26
Wasstek
Gość

Proszę o podpowiedzi na temat tego w jaki sposób promować skutecznie stronę firmową w internecie ? Czytałem trochę na temat pozycjonowania, ale na samym początku jest to dla mnie czarna magia. I chyba trzeba szukać innego sposobu na to aby wypromować firmę w internecie ?

Wysłana - 02-09-2010, 13:30
art world
Junior Member

Po pierwsze pozycjonowanie ale robione przez firmę , następnie cały szereg zabiegów przez tzw. Pr w internecie. Zadzwon do naszego biura. Przygotujemy oferte. Nie wiąże się to z wielkimi pieniędzmi- wbrew pozorom :) 510 061 965
 Wysłana - 03-11-2010, 02:00
Niezarejestrowany
Gość

Polecam Polską Księgę Branż,
Analizowałem wiele ofert, PKB ma najlepszą, najtańszą i najlepsze wyniki. Promujesz firmę bez obcych reklam, bez pokazywania się wśród konkurencji itd.

W tej chwili jestam tam już od 2 miesięcy i wychodzę na pierwsze pozycje w googlach. za 4 stówy za rok!
 Wysłana - 03-11-2010, 12:14
camm
Junior Member

Nikt za darmo Ci tego nie podpowie, ewentualnie będzie odsyłał do swojej firmy. Skoro czytałeś to zabieraj się sam do pracy albo oddaj zlecenie profesjonaliście.
 Wysłana - 03-19-2010, 10:29
Asiula2
Senior Member

też jestem zdania że lepiej takie sprawy oddawać profesjonalistom ! samemu strasznie trudno jest wypromować stronę internetową, a wiem bo próbowałam kiedyś

Wysłana - 09-24-2010, 20:39
zapiso
Junior Member

W dzisiejszych czasach, aby zaistnieć z firmą w świadomości klientów, trzeba być w Internecie. To już wszyscy wiemy. Serwis zapiso.pl daje możliwość utworzenia wizytówki firmy oraz prowadzenie kalendarza internetowego. Swoim użytkownikom oferuje rezerwacje wizyt 24 godziny na dobę. Serwis kierowany jest głównie do branż usługowych, w których istnieje recepcja z kalendarzem rezerwacji, więc jeśli taki własnie jest profil Waszej firmy, to ten serwis na pewno będzie przydatny. System ma ułatwić właścicielom firm oraz ich pracownikom komunikację z klientami. Możecie przeczytać więcej na blogu zapiso.pl: http://zapisopl.wordpress.com/.
Myślę, że może się przydać do wypromowania działalności firmy, a co za tym idzie - także korzystnie wpłynie na pozycjonowanie strony www w wyszukiwarkach.
 Wysłana - 01-14-2011, 22:16
Niezarejestrowany
Gość

Oj trzeba trzeba, internet to nie lada potęga. Dlatego warto być wszędzie, bo nigdy nie wiadomo skąd przyjdzie do nas klient, tutaj chyba spełnia się zasada "im więcej, tym lepiej".
Np. można dodawać swoją firmę na portalach wizytówkowych, w większości przypadków jest to darmowe, albo promować się w dość innowacyjny sposób, jaki proponuje lokter.pl ze swoim pakietem właściciela... http://webhosting.pl/Pakiet.Wlascici...u.na.Lokter.pl

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum