Promocje w fast-foodowych restauracjach

Wysłana - 02-10-2010, 11:20
Niezarejestrowany
Gość

Hej,

tak jak Wy jestem studentem- co prawda zaocznym ,ale to zawsze studia;p Raz na jakiś czas zdarza mi się wpaść na obiad do restauracji fast-foodowej. Chciałbym się*dowiedzieć*czy znacie jakieś ciekawe promocje, z których warto by było skorzystać? Moja prośba do Was nie wynika z lenistwa ale ze zwykłego braku czasu...dlatego jak znajdziecie chwilę to byłbym wdzięczny za odpowiedź.

pozdrawiam

Wysłana - 02-10-2010, 12:44
Niezarejestrowany
Gość

Hej,

Ostatntio widzialam reklamę KFC o nowych longerach za 3,99 :P Wiem ze to nie za duzo ale zawsze cos, poza tym longery sa naprawde smaczne. Ja tez cierpie na brak czasu a akurat mam super sytuacje ze kolo mnie jest KFC:)
 Wysłana - 02-10-2010, 19:02
alexT
Junior Member

Hej!

jeśli o mnie chodzi to śmiało mogę polecić mój szybki sposób na obiad, który dziś akurat jadłem w restauracji burger king . Taki zestaw co teraz go reklamują w tv... nazywa się*chyba king deal... Za 5 zł dostałem dużego burgera i frytki co tego:D ..... szybko pysznie.. tanio.. i to nie tesco;p
 Wysłana - 02-22-2010, 12:24
kikiiiiiiii
Gość

Cytat:
Napisał alexT Zobacz post
Hej!

jeśli o mnie chodzi to śmiało mogę polecić mój szybki sposób na obiad, który dziś akurat jadłem w restauracji burger king . Taki zestaw co teraz go reklamują w tv... nazywa się*chyba king deal... Za 5 zł dostałem dużego burgera i frytki co tego:D ..... szybko pysznie.. tanio.. i to nie tesco;p
a czy wiesz, ze ten zestaw jest teraz reklamowany petycją na www.nowa-piatka.pl ?
uwazam ze to świetna inicjatywa! Sprawdź to

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum