project manager praca

Wysłana - 12-23-2009, 10:09
Strukin
Gość

U mnie w mieście pewna firma szuka kogoś do pracy na stanowisko project manager, nie wiem za bardzo na czym miałaby polegać ta praca ? Niby wszystkie wymagania spełniam z tego ogłoszenia ale nigdy wcześniej nie słyszałem o czymś takim jak project manager. Może wy wiecie na czym miałaby taka praca polegać ?

Wysłana - 01-04-2010, 21:10
Niezarejestrowany
Gość

mam duże wątpliwości, że to stanowisko to rzeczywiście project manager.
Skoro twierdzisz, że spełniasz wszystkie wymagania, a nie wiesz kim taka osoba się zajmuje to praca o której mówisz może być tylko jedna: przedstawiciel handlowy.
niestety coraz więcej chwytów-oszustw jest w takkich ofertach pracy - kiedyś nazywało się to area manager vel. director, teraz wciskają nazwę project manager (nota bene ją deprecjonując), co tak naprawdę nie ma nic wspólnego z owym stanowiskiem.
dla pewności możesz tu wpisać jakie są te wymagania to jeszcze ocenię, ale na 99,9% to zwykły przedstawiciel handlowy
 Wysłana - 03-24-2010, 19:54
Stewader
Gość

też jestem zdania, że tutaj chodzi tylko i wyłącznie o przedstawiciela handlowego ponieważ project manager to zdecydowanie wyższe stanowiska, na które trzeba posiadać odpowiednie wykształcenie do tego jeszcze doświadczenie też jest.
 Wysłana - 03-30-2010, 19:36
gartik23
Gość

lepiej uważaj bo mogą Cie tylko wkręcać z tym stanowiskiem i również jestem zdania, że nie ma takiej opcji abyś miał szansę na project menagera
 Wysłana - 04-07-2010, 08:43
strategim
Gość

dzisiaj to nie ma co za bardzo zwracać uwagę na to jakie są nazwy stanowiska tylko na to co będziesz musiał na nim robić, ludzie pod przedstawicieli handlowych coraz to lepsze nazwy dają

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum