Problem z sadelkiem spalacze tluszczu

Wysłana - 01-04-2007, 19:07
DzAk
Member

Witam!
Mam 17 lat waze kolo 90 kilo mam 183 cm wzrostu i mam problem z sadelkiem pasuje mi je zbic ale przyokazji przybrac masy miesniowej ktorej mi brakuje prosze o pomoc z goty thx [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/sad.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":(\" border=\"0\" alt=\"sad.gif\" /]

Wysłana - 01-04-2007, 20:02
Szalony Szeryf
Gość

Aeroby (bieganie, basen itd.), dobry trening brzucha i dieta. Tak najłatwiej stracić fet. Z robieniem masy mięśniowej wstrzymaj się aż stracisz tłuszcz.
 Wysłana - 01-04-2007, 20:53
bobek39
Senior Member

ja tez tak chce stracic tluszczyk i nabrac masy miesniowej-szkoda ze sie tak nieda
 Wysłana - 01-04-2007, 21:30
kiler113
Senior Member

przede wszystkim duzo ruchu(aeroby)

jezeli zdecydujesz sie na spalacz to zadzaiala on tylko z dieta!! bez diety mozesz go sobie darowac
 Wysłana - 01-04-2007, 21:48
Qubuś
Senior Member

Drodzy panowie mylicie sie, mozna jednocześnie nabirac porządnej masy i tracic sporo tłuszczu, wystarczy zakupić Hormon Wzrostu [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /] a tak bardziej w naszym zasięgu możliwości. Nie da się [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/sad.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":(\" border=\"0\" alt=\"sad.gif\" /]
 Wysłana - 01-05-2007, 15:03
DzAk
Member

a jaka diete mi polecacie?:>
 Wysłana - 01-05-2007, 15:34
Molesta
Gość

pewnie do wycinki z ujemnym bilansem kalorycznym chyba??
 Wysłana - 01-05-2007, 22:04
Giera
Senior Member

Jeśli chcesz to kup Thermala, L- Karnityne jeśli chodzi o suplementy no i oczywiście porządna dieta do tego [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]

p.s Qubuś więc ja chyba jestem "inny" niż wszyscy bo przez 2 miesiące zrobiłem 1cm na bicepsie i do tego straciłem 3kg na wadze ( z dużego odstającego brzucha zrobił się mały płaski ) :> . Prowadziłem dietę wysokobiałkową w której uważałem na węgle i tłuszcze
 Wysłana - 01-06-2007, 12:02
DzAk
Member

[img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /] danke za pomoc mowisz dieta bialkowa i uwazac na tluszcze hmmm pomysle ale narazie musze zwalczyc swoj apetyt ktory jest wielki [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]
 Wysłana - 01-06-2007, 12:09
Molesta
Gość

na wegle, tluszcze to druga sprawa, chudniecie bedzie dlugie i nie wiele stracisz, chyba ze normlana wycinke zrobisz

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum