Witam :D
Zaczne od tego- mam 186 cm wzrostu i obecnie 108 kg wagi.Jestem tlusty co tu duzo mowic :( Zaniedbalem sie strszanie.
Mam nastepujace do was pytania.Zaczynam chodzic na silownie od 10 .02. zamierzam uczeszczac na treningi 5 razy w tygodniu.Trzy treningi poswiece na zabawe ciezarami pracujac nad kazda partia miesni , natomiast 2 kolejne na zabwe z workiem , gimanstyke oraz rowerek.Od poniedzialku do piatku silownia.Sobota i niedziela basen po 45 minut.
Moje pytanie jest nastepujace - jakie polecacie brac odzywki i preparaty ktore wspomoga w szybkim tepie spalanie tluszczu oraz przyczynia sie do rzezbienia mojej sylwetki?- mam na mysli tylko legalne oraz zdrowe rzeczy :D
Jesli tak to prosze o podanie jakie substancje bylby najlepsze i jak ewentualnie je brac(chodzi o dawkowanie itd)
Dodam ze w sumie zdarzalo mi sie juz pare razy szybko schodzic z wagi oraz przybierac.Potrafilem w 1,5 miesiaca schudnac 12 kg - sama drakonska dieta + duzy wysilek fizyczny.Z tym ze pozniej praktycznie zero ruchu siedzenie w domu i obfite posilki wszystko niweczyly.
Z gory dziekuje o rzetelne odpowiedzi
Pozdrawiam[/b]