Problem

Wysłana - 02-09-2005, 21:06
Easy_rider
Junior Member

Witam :D
Zaczne od tego- mam 186 cm wzrostu i obecnie 108 kg wagi.Jestem tlusty co tu duzo mowic :( Zaniedbalem sie strszanie.
Mam nastepujace do was pytania.Zaczynam chodzic na silownie od 10 .02. zamierzam uczeszczac na treningi 5 razy w tygodniu.Trzy treningi poswiece na zabawe ciezarami pracujac nad kazda partia miesni , natomiast 2 kolejne na zabwe z workiem , gimanstyke oraz rowerek.Od poniedzialku do piatku silownia.Sobota i niedziela basen po 45 minut.
Moje pytanie jest nastepujace - jakie polecacie brac odzywki i preparaty ktore wspomoga w szybkim tepie spalanie tluszczu oraz przyczynia sie do rzezbienia mojej sylwetki?- mam na mysli tylko legalne oraz zdrowe rzeczy :D
Jesli tak to prosze o podanie jakie substancje bylby najlepsze i jak ewentualnie je brac(chodzi o dawkowanie itd)
Dodam ze w sumie zdarzalo mi sie juz pare razy szybko schodzic z wagi oraz przybierac.Potrafilem w 1,5 miesiaca schudnac 12 kg - sama drakonska dieta + duzy wysilek fizyczny.Z tym ze pozniej praktycznie zero ruchu siedzenie w domu i obfite posilki wszystko niweczyly.
Z gory dziekuje o rzetelne odpowiedzi
Pozdrawiam[/b]

Wysłana - 02-10-2005, 17:24
redemptor
Senior Member

Na pewno musisz bya w ruchu i trzymaa dietke na bia3ku. Do samego spalania L-Karnityna, jeden z najlepszych naturalnych ¶rodków jakie istniej±. Je¶li chodzi o mojego kumpla to ogromne efekty w spalaniu i ?e1bieniu przynosi3o stosowanie HMB. Ten ¶rodek jest naprawde skuteczny, ale jego najwieksz± wad± jest cena. Jest on dosya drogi, zale?y na co Cie staa. ALe ja HMB z do¶w. kolegi polecam:)
 Wysłana - 02-10-2005, 17:46
Easy_rider
Junior Member

redemptor a mozna jednoczesnie HMB+l-karnityne ? Jesli mozesz to powiedz od kiedy to brac? Od poczatku treningow czy po jakim czasie? I jak to brac???
Dzieki z gory
 Wysłana - 02-10-2005, 18:06
r3druM
Senior Member

Powiem tak. HMB jest drogie i dzia3a pó1no. L-karnityna jest nawet ok. Kup sobie chrom-to jest dobre na spalanie t3uszczu.
 Wysłana - 02-17-2005, 22:13
Axelek
Junior Member

mam pytanie bo mam tez problem z brzuszkiem cwicze go ale wraz jakis taki jakby nagazowany wsrodku niewiem moze to watroba?? co mam zrobic POMÓZCIE
 Wysłana - 02-18-2005, 12:45
r3druM
Senior Member

E raczej nie...pamietaj, ?e t3uszcz sie spala róznomiernie z ca3ego ciala. Musisz wzi±a sie za aeroby, trening na spalenie t3uszczu i diete.
 Wysłana - 02-18-2005, 13:10
redemptor
Senior Member

HMB i Karnityne mozesz brac spokojnie razem, maj± one takie dzia3anie ?e sie uzupe3niaj± ale tak jak pisze HMB jest skuteczne ale drogie, wiec jesli nie masz hajsu to sama karnityna tez pomo?e. Je¶li chodzi o stosowanie to na opakowaniach masz napisane i w tym zakresie nie ma ?adnej wiekszej filozofii. HMB rano, przed treningiem, po i na noc. A karnityny nie stosowa3em, wiec Ci nie powiem ale tam wsyztko pisze:) Pozdrawiam
 Wysłana - 02-19-2005, 06:56
Balo
Senior Member

ja stosowa3em l-karnityny d3ugi czas i schud3em po niej 16 kg....ale widze ?e ona ci sie nie przyda bo po niej spada si3a...dla ciebie Hmb...no mo?esz sprówbowac którego¶ z fat transporterów z firmy Trec Nutrition ....

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum