Priorytet

Wysłana - 01-30-2006, 19:22
sub7
Member

Od jakiegos czasu jade z priorytetem na klatke piersiowa (2w tyg raz skos raz plaska) ale sie zaczoelm zastanawiac czy to jest dobre rozwiazanie i czy nie bylo by lepiej robic calej klatki raz w tygodniu?

Wysłana - 01-30-2006, 19:29
Mateusz17
Senior Member

poszukaj planu lee z piorytetem na klate !!
 Wysłana - 01-30-2006, 19:38
blaxus
Gość

rob tak jak robisz : 2razy w tyg, na jednym treningu gorna na drugim dolna czesc.
jaki tu bedzie priorytet gdy klatke bedziesz tylko raz cwiczyl? nie zrobisz tych wszystkich cwiczen (dol i gora klatka-z tych dwoch sesji treningowych na jednym treningu) bo sie przetrenujesz
 Wysłana - 01-30-2006, 21:37
Olimp
Senior Member

\"nie zrobisz tych wszystkich cwiczen (dol i gora klatka-z tych dwoch sesji treningowych na jednym treningu)\"
ja całe zycie robie 1 raz w tygodniu klate i gore i dol i na klate nie narzekam :P raz ale pozadnie dowalic klate wedlog mnie jest lepiej niz rozgzrebywac ja co jakis czas chyba ze ma koles zaplecze jakis regeneratorow/antykatabolikow i dobra dietke... ja jak zrobie klatke pozadnie to zakwas mam przez 5 dni wedlog mnie najlepsza metoda na klate 2 podstawowe cwiczenia (wyciskanie sztangi na płasko i na skosie lub hantli tylko lepiej nie mieszac sztangi z hantlami) + 2 cwiczenia dopompowujace na gore i dol i klata cyc malina :) az skore rozrywa :)
 Wysłana - 01-30-2006, 21:41
lee
Senior Member

ty masz genetycznie dobra klatke i nawet jak bys robił tylko pompki to bys miał klate dojebna lepiej niz połowa ludzi na forum
 Wysłana - 01-30-2006, 21:44
Olimp
Senior Member

no tak ale to samo tyczy sie rak myslalem ze bede wiecej je cwicyzl to beda lepiej rosly a na HST w ciagu tygodnia wykonuje mniej serii niz na normalnych treningach 2 razy w tygodniu a rece lepiej rosna :D wiec nie zawsze liczy sie ilosc :D ... powiesz pewnie ze to HST wina i supli i moze byc prawda ale za akzdym razem jak cwicyzlem 2 razy w tygodniu rece to sie nie sprawdzalo :P
 Wysłana - 01-30-2006, 21:47
lee
Senior Member

nie porównuj hst do swoich fantazyjnych treningów ramion
własnie za mocno je katowałes dlatego nie rosły - wkocu to zrozumiałes

na kazdego działa co innego, a co gorsza na kazda grupe działa co innego
 Wysłana - 01-30-2006, 21:59
blaxus
Gość

Cytat:
wedlog mnie najlepsza metoda na klate 2 podstawowe cwiczenia (wyciskanie sztangi na płasko i na skosie lub hantli tylko lepiej nie mieszac sztangi z hantlami) + 2 cwiczenia dopompowujace na gore i dol i klata cyc malina
no wlasnie i ci wychodza razem 4 cwiczenia na klatke:)
a z tego co na napisalem
\"nie zrobisz tych wszystkich cwiczen (dol i gora klatka-z tych dwoch sesji treningowych na jednym treningu\" tych cwiczen juz bedzie wiecej nie?:] jak by polaczyc klatke z treningu lee wyszlo by 7 cwiczen a to chyba lekka przesada- o to mi chodzilo:]
 Wysłana - 01-30-2006, 22:58
Gromoz
Gość

Olimp zapomniałeś wspomnieć że ty nie musisz ćwiczyć klatki, bierzesz sterydy i ci sama rośnie...
 Wysłana - 01-30-2006, 23:04
lee
Senior Member

ajjjj panowie, zaczyna sie robic nieprzyjemnie :(
ja wiem ze Olimp jest maniakiem treningu i za to go zawsze szanowałem i szanuje

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum