praca w DPD

Wysłana - 04-03-2009, 18:19
Janek
Gość

Witam! chciałbym ubiegać się o pracę jako kurier w DPD. Szukam teraz miejsc, do których mogłbym składac CV i nie mogę nic znaleźć. Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenie z tą firmą? poleca? a może na namiar na miejsce do składania papierów? będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Wysłana - 11-16-2009, 07:06
kondziuW
Senior Member

Sam tam pracowałem kiedyś, ale nie ma różnicy u którego kuriera robisz i tak trzeba często zostawać po godzinach aby wszystko dowieść.
 Wysłana - 04-02-2010, 12:54
Hipios
Gość

Również pracowałem w DPD i chwalę sobie tą firmę ! Naprawdę potrafią zadbać o klienta jak i o swojego pracownika. Czasami fajne niespodzianki dostawałem
 Wysłana - 04-07-2010, 10:36
Asert
Gość

Firma jak każda inna, dla jednych praca w DPD będzie marzeniem a dla innych po prostu kolejną firmą w której będzie trzeba pracować
 Wysłana - 04-23-2010, 09:47
Niezarejestrowany
Gość

praca w dpd to najgorszy błąd w moim życiu. Wcale nie dbają o pracownika. Obcinają stawki jak tylko mogą, żeby jak najmniej kurier zarobił. Ceny paliwa wzrosły a w dpd: zlikwidowano 3 strefę, najlepiej płatną czyli kurier pokonując te same kilometry otrzymuje o połowe mniej! Zniesiono płatność za tzw. gwaranta.
Katowice zostało najlepszym oddziałem dpd!!! To chyba głównie zasługa kuriera bo to on zapier.... z przesyłkami żeby było na czas!!! A co za to dostał? wielkie NIC!!!!!!!!!
 Wysłana - 04-23-2010, 09:51
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Hipios Zobacz post
Również pracowałem w DPD i chwalę sobie tą firmę ! Naprawdę potrafią zadbać o klienta jak i o swojego pracownika. Czasami fajne niespodzianki dostawałem
Musiałeś tam pracować dawno temu albo miałeś jakieś specjalne względy z jakiegoś powodu.
 Wysłana - 04-26-2010, 09:27
Justjack
Gość

a to dlaczego ? tak bardzo się pozmieniało w DPD że jest ogólna tragedia czy jak ? bo nie rozumiem ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum