praca na platformach wiertniczych

Wysłana - 04-02-2009, 13:39
jecki
Gość

Siema - słuchajcie niech mi ktoś powie z was jak wygląda praca na platformach wiertniczych ? Jestem bardzo tego ciekaw ponieważ od kilku dni zastanawiam się nad wyjazdem do Norwegii i pracy na takiej pracy tylko ciekawi mnie czy faktycznie jest tak strasznie że cały czas się jest samotnym i można się nabawić choroby psychicznej przez to ?

Wysłana - 06-10-2009, 11:14
Niezarejestrowany
Gość

hej jestem Piotrek ja tez mam taki zamiar wyjechac na platforme ale ciezko mi jest znalesc oferty moze zazycisz cos ciekawego lub podpowiesz jak znalesc oferty a platformy dzieki poz
 Wysłana - 09-16-2009, 18:18
Niezarejestrowany
Gość

cieżko co kolwiek w internecie jest znales ,owszem pare wzkazówek ale nic konkretnego strata czacu tu kopac
 Wysłana - 11-14-2009, 01:12
Niezarejestrowany
Gość

Szczerze - mozna zwariowac z nudow.
 Wysłana - 03-05-2010, 08:47
Niezarejestrowany
Gość

ja mam znajomego który siedzi w libii na platformie wiertniczej sama mam ochotę jakoś sie tam dostac jak mi sie uda dam wam znac
 Wysłana - 03-11-2010, 17:08
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał jecki Zobacz post
Siema - słuchajcie niech mi ktoś powie z was jak wygląda praca na platformach wiertniczych ? Jestem bardzo tego ciekaw ponieważ od kilku dni zastanawiam się nad wyjazdem do Norwegii i pracy na takiej pracy tylko ciekawi mnie czy faktycznie jest tak strasznie że cały czas się jest samotnym i można się nabawić choroby psychicznej przez to ?
witam. ja takze bardzo cchewyjechac na platfrme do pracy.wiem ze sa tam takie miasteczka i poztrebuja tazke parcownikow tj.kucharze, kelnerzy, barmani, piekraze itp.czy mzoe znacie jakies kontakty.Bardzo bede wdzieczny o pomoc.pszcie na emiala: markuch77@wp.pl

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum