Praca i Bialko

Wysłana - 04-16-2007, 16:28
paker69
Junior Member

witam
nie wiem czy to odpowiedni dzial bo jestem nowy na forum wiec prosze o wyrozumialosc:)mam taki problem, na wakacjach ide do pracy na budowe i tak sobuie mysle czy nie zaopatrzyc sie w bialko gdyż taka praca to wydaje mi sie ze powinna byc lepsza niz treningi tylko zastanawia mnie czy 3 posiłki dziennie wystarcza bo wiadomo ze trzeba caly dzien śmigac a przerwa jest jedna góra dwie tak wiec duzo nie zjem a slyszalem zeby przytyć to podstawą jesst jeśc 5/6 posiłków tak wiec pomóżcie bo jestem w kropce:)

myslalem o takim białku
-XXX-

Wysłana - 04-16-2007, 16:32
wacek33
Senior Member

a ćwiczysz w ogóle?? dieta to podstawa ale jeśli nie dajesz rady jej utrzymać to w ramach zastąpienia posiłku lepszy będzie gainer
 Wysłana - 04-16-2007, 16:49
Molesta
Gość

cos co da powera, carbo, jak masz kase to kup vitargo CL jak nie masz z bx lub olimpu
 Wysłana - 04-16-2007, 17:05
paker69
Junior Member

ćwicze od października i juz mialem jedno takie bialko i pomoglo mi cos dlatego myslalem ze przy pracy da mi jezcze wiecej.Wiec mowicie zeby wziąc cos innego zamiast bialka to poradzcie co dokladnie i podajcie jakies linki.Chodzi mi zeby to bylo cos co da mi odpowiednie mase nie chce sie wyksztaltowac narazie tylko przytyć i zeby ta masa mi pozostala gdybym po wakacjach mial jakas przerwe. No i rzecz jasna zeby to bylo cos po czym bede mial jakies choroby kosci itd:)
 Wysłana - 04-16-2007, 18:03
Szalony Szeryf
Gość

Czytaj regulamin ! Żadnych linków.
 Wysłana - 04-16-2007, 18:39
paker69
Junior Member

SORY!!ale jak wiecie jestem nowy:) tak wiec jesli nie wolno linków to prosilbym o pełne nazwy tych gainrów lub innych suplementów i tak żeby byly w cenie do 70/80 zl bo wiecej nie bede mial raczej..
 Wysłana - 04-16-2007, 18:51
matesh
Senior Member

Mass xxl firmy trec.
A praca na budowie nie jest lepsza od siłowni. Jest lepsza na ból kręgosłupa chyba. Gdzie ci tam triceps pracuje, uda, barki .. nonsens [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/huh.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":huh:\" border=\"0\" alt=\"huh.gif\" /]
 Wysłana - 04-16-2007, 19:14
Molesta
Gość

No to poszlales z tymi finansami
 Wysłana - 04-16-2007, 19:15
paker69
Junior Member

to według ciebie ile trzeba wydać zeby byly widoczne efekty??
 Wysłana - 04-16-2007, 19:26
Molesta
Gość

po pierwsze dietanabol i efekty beda widoczne ale trzeba chciec

tu poprostu chodzi o to zeby dostarczac Ci energi podczas wysilku i zeby nie popasc w katabolizm

za tyle to sobie carbo mozesz kupic pozatym nie ma co szalec z takimi finansami bo nie przymasujesz na tym miesni, zbyd duzy wysilek dla grup miesni codzienny pozatym nie wszystko dziala i nie pod takimi katami

Szybka odpowiedź

« Cell Pump | Dieta »
Skocz do Forum