Co sądzicie o pracy chałupniczej? kiedyś chciałem zarobić w ten sposób trochę pieniedzy, ale jakoś nigdy się nie wzbogaciłem na tym za bardzo... raz kazano mi zapłacić kupę kasy za długopisy i potem je samemu sprzedawać... lipa totalna.. a może wy macie jakieś dobre wspomnienia z pracą chałupniczą?
witam! proponuje prostą prace przez internet, w domu nie ruszając się od komputera a pozwalającą dorobić sobie do pensji lub, jeśli ktoś nie pracuje, może zarobić pare groszy nie poświecając przytym wiele czasu.
Ja zarabiam w programie partnerskim http://chomikuj.pl/?page=175930">. Praca polega na siedzeniu przed komputerem i promowaniu serwisu poprzez rozsyłanie linków, banerów itp. 100% wypłacalności i realne zarobki, na początku kokosów nie ma ale po miesiącu (wszystko zależy od naszego zaangażowania) można już zacząć zarabiać całkiem nieźle, ja ostatnio w dwa dni zarobiłam 102zł, więc chyba nieźle. Naprawdę polecam.
nie wierze w żadnego rodzaju prace chałupnicze bo mnóstwo osób się na tym przejechało i wydaje mi się że kto proponuje prace chałupnicze to jest oszustem
Ale kto tak się przejechał Sandi ? dobrze by było jakbyś podała jakieś konkretne przykłady bo samo gadanie o tym, że jakaś osoba przejechała się na tego typu pracy to nie wiele wprowadza
witajcie
na programie partnerskim w serwisie chomikuj zarobic sie nie da :D
nie dajcie sie nabrac.
mam chomika od maja 2009 i od tego czasu zarobilam 15,37. z tym ze wyplata jest chyba od 100 zlotych.
pozdrawiam w wolnej chwili mozecie nastukac do mnie moj chomik wabi sie zbuntowana30