Praca dla licealistów

Wysłana - 05-05-2009, 13:05
Vivi
Gość

Jaka może być idealna praca dla licealistów na wakacje albo może nawet na weekendy w roku szkolnym ? Dokładniej jestem w 2 klasie liceum więc mam już 18naście lat dlatego chciałabym także zarabiać dla siebie coś pieniędzy aby nie sępić już tak dużo od rodziców. Macie jakieś pomysły dla mnie ?

Wysłana - 02-11-2010, 12:52
Niezarejestrowany
Gość

Ja zarabiam w programie partnerskim http://chomikuj.pl/?page=175930">. Praca polega na siedzeniu przed komputerem i promowaniu serwisu poprzez rozsyłanie linków, banerów itp. 100% wypłacalności i realne zarobki, na początku kokosów nie ma ale po miesiącu (wszystko zależy od naszego zaangażowania) można już zacząć zarabiać całkiem nieźle, ja ostatnio w dwa dni zarobiłam 102zł, więc chyba nieźle. Naprawdę polecam.
 Wysłana - 03-15-2010, 07:57
Vixel
Senior Member

Sam jak byłem w liceum to pracowałem w różnych robotach typu zbieranie wiśni, truskawek itd. oczywiście chodzi o okres wakacji

Wysłana - 03-25-2010, 15:34
bylek
Gość

Sam kiedyś byłem licealista i miałem różne sposoby na zarabianie pieniędzy, ale najbardziej mi się opłacało sprzedawanie telefonów ogólnie handel elektroniką się opłaca w szkołach średnich
 Wysłana - 04-01-2010, 18:34
gasolina
Gość

Jak masz skonczone 18 lat to mozesz juz robic cos wiecej niz tylko roznosic ulotki, na pewno latwiej bedzie Ci się zahaczyć o prace np. w sklepie
 Wysłana - 04-11-2010, 18:35
Niezarejestrowany
Gość

ale ma ktos jakąś ambitniejsza propozycje? typu stewardessa? duzo kasy, wymogi glownie wygladowe i jezykowe?
 Wysłana - 04-14-2010, 13:42
gtt32
Gość

jestem licealistą i pracuje w warsztacie u mojego wujka nie powiem bo praca ciężka ale w weekendy można sobie dorobić
 Wysłana - 01-08-2011, 19:46
Niezarejestrowany
Gość

jak masz 18 i wnioskuję że jesteś dziewczyną więc proponuję stewardessę :) nieźle płatna praca i najlepiej jeśli lubisz ludzi bo ważny jest kontakt z masami :D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum