potrącenie psa

Wysłana - 05-09-2009, 09:45
Żyć
Gość

Witam! mam dośc krępujący mnie problem. Otóż przed przypadek wczoraj potrąciłem psa... wiem, że przezył, tylko miał łapkę chyba coś nie tak, może złamaną... no i uciekłem, bo się przeraziłem... czy teraz coś mi grozi? czy potrącenie psa jest nielegalne czy mogę odpwoiadać za to?

Wysłana - 10-23-2009, 14:58
Niezarejestrowany
Gość

wiesz co!!! MAM PYTANIE "CZY TY MASZ SERCE??" bo ja gdzies bym miala konsekwecje - za glupote trzeba odpowiedziec, ale na twoim miejscu nie znioslabym mysli ze potracilam psa i nawet sie nie zatrzymalam zeby zobaczyc co sie z nim stalo!!! widzialam juz raz taka sytuacje, gdzie idiota kierowca nawet sie nie zatrzymal, pies zwijal sie z bolu, pozniej latal jak oszalaly i uciekl.prawie drugie auto go potracilo. patrzac na to prawie serce mi peklo. a ty pewnie sie zastanawiales czy ci czasem autka nie uszkodzil. NIE ROZUMIEM TAKICH LUDZI, JAK MOGA ZYC Z TAKA ZNIECZULICA? MOZE TY MI TO POWIESZ????????
 Wysłana - 10-23-2009, 15:06
kondziuW
Senior Member

Też nei za bardzo rozumiem takich ludzi, ale może facet faktycznie żałuje i ma teraz ogromne wyrzuty sumienia to powinno być dla niego największą karą.
 Wysłana - 10-23-2009, 15:06
Niezarejestrowany
Gość

Ludzie uciekaja po potrąceniu człowieka to co tu wymagac już takie społeczeństwo mamy i już
 Wysłana - 10-23-2009, 16:57
4Fun_Mega_:D
Senior Member

... szkoda psa a ciebie "żyć" nie , chuj ci w dupe jednym słowem
 Wysłana - 10-23-2009, 17:38
anginka
Senior Member

Równiez podpisuję się pod tym, że co jak teraz żałujesz jeśli mogłeś wtedy się zatrzymać i pomóc biednemu pieskowi

Wysłana - 10-23-2009, 18:50
misiekpol
Senior Member

Za to można mieć założoną sprawę i problemy z prawem także uważaj następnym razem gdzie jeździsz

Wysłana - 10-24-2009, 20:38
Killus91
Senior Member

Ej luzik ludzie , wiecie ile psów rocznie ginie pod samochodami ? i ludzie se z tego nie robią problemu tu pan ma wyzuty sumienia to i tak dobrze nie ? Facet nie wytrzymał psychicznie no co poradzicie :/ Pies tez nie powinien się znajdować na asfalcie . A nasz drogi kierowca niech jeździ ostrożniej następnym razem ;)
 Wysłana - 10-25-2009, 15:36
4Fun_Mega_:D
Senior Member

Cytat:
Napisał Killus91 Zobacz post
Ej luzik ludzie , wiecie ile psów rocznie ginie pod samochodami ? i ludzie se z tego nie robią problemu tu pan ma wyzuty sumienia to i tak dobrze nie ? Facet nie wytrzymał psychicznie no co poradzicie :/ Pies tez nie powinien się znajdować na asfalcie . A nasz drogi kierowca niech jeździ ostrożniej następnym razem ;)
Właściwie to wina państwa xD że ludzie puszczają psy bez smyczy... Powinni zrobić kare za to... :cool:
 Wysłana - 10-25-2009, 17:11
Killus91
Senior Member

Dokładnie ale jak pojedziesz na wieś i zobaczysz psa na asfalcie to dojdziesz czyj on jest ? :/ Kundle zazwyczaj są nie notowane bo jakiemuś rolnikowi suka szczeniaków do domu naprzynosiła i rozdaje po sąsiadach puzniej :p

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum