próbowałem wymyślić jakiś idealny pomysł na biznes, który przynosił by mi w koncu jakieś zyski, ale niestety nie bardzo wiedziałem co można u mnie w mieście otworzyć. Aż z pomocą przyszedł mi nauczyciel przedsiębiorczości, który mówił o tym, że wcale nie trzeba mieć oryginalnego pomysłu na biznes, ale wystarczy, że będziemy potrafili wykorzystać swoje umiejętności i będziemy poświęcali się naszemu biznesowi z całej siły. Dlatego też otworzyłem sklep z odzieżą i mam teraz całkiem dobre przychody, ponieważ sprawdzam wszystkie ciuchy które są w moim sklepie sprzedawane. Doradzam się mojej dziewczyny oraz mamy co szczególnie warto sprowadzić aby się sprzedawało. I najlepiej wychodzi mi takie coś bo dzięki temu nie potrzebowałem pomysłu na biznes, którego szukałem przez tyle czasu. Ludzie zapomnieli o tym, że do sukcesu nie doprowadzi nas tylko oryginalny pomysł ale to jak my decydujemy o przebiegu tego biznesu ! każdy kto chce zarabiać trochę pieniędzy powinien o tym pamiętać ! Oczywiście nie zaprzeczam, że jak ktoś ma fajny pomysł na biznes to nie warto inwestować w niego swoich sił oraz pieniędzy, ale nie musi to być na Sto procent, może być również normalny biznes którego w mieście jest już dużo
dla przykładu mój znajomy już szukał pomysłu dzięki któremu uda mi się wybić to wpadł na to aby sprzedawać spożywkę przez Internet, a nie udało mu się za bardzo to bo zapomniał że trzeba być dostępnym 24h jeśli faktycznie chcemy prowadzić taką sprzedaż i nie dawno musiał zwijać interes bo strasznie kiepsko mu się powodziło. A za to ja cały czas ciągnę swój pomysł może nie tak bardzo oryginalny ale ważne że cały czas mi się powodzi. Także chce przekazać innym wiadomości, że nie trzeba strasznie mieć pomysłów nie wiadomo skąd, ale wazne jest to aby nam się opłacało to robić i aby ludzie mieli z tego jakieś korzyści.__________________
Wódka 25zł Kieliszki 5zł spojrzenie matki gdy wracasz do domu-bezcenne