Witam wszystkich. Piszę w sprawie takiej aby się dowiedzieć czy polbank może sobie bez mojej zgody zmieniać oprocentowanie kredytu ? niby cały czas powtarzają mi, że wszystko było zawarte w umowie, ale wcześniej pytałem sie przedstawiciela czy oprocentowanie nie będzie ulegało zmianie to on potwierdzał, że na pewno nie ulegnie zmianie.
Jeśli faktycznie wszystko było zawarte w umowie to nie możesz nic więcej z tym zrobić ! radzę Ci wynająć najlepiej dobrego prawnika jeśli chcesz z nimi walczyć
To jak to było zawarte to co w ogóle się dziwisz że nagle PolBank zmienił sobie oprocentowania ? Według mnie to normalny fakt i tyle. Po to podpisuje się umowy, aby jedna lub druga strona mogła sobie robić to co im się podoba i tyle. Dlatego nie rozumiem Twojego oburzenia teraz tym faktem ? przecież większość ludzi może się tego spodziewać
I o to chodzi, trzeba bardzo dokładnie czytać umowy, szczególnie to co jest małym znaczkiem. Nie słuchaj tego co ci mówią , tylko to co piszę w umowie . Pewnie gdzies o tym wspomnieli. Nie martw, się , pewnie nie tylko Ciebie tak nabrali