Polbank - zmiana oprocentowania kredytu

Wysłana - 12-23-2009, 11:56
Koloii
Gość

Witam wszystkich. Piszę w sprawie takiej aby się dowiedzieć czy polbank może sobie bez mojej zgody zmieniać oprocentowanie kredytu ? niby cały czas powtarzają mi, że wszystko było zawarte w umowie, ale wcześniej pytałem sie przedstawiciela czy oprocentowanie nie będzie ulegało zmianie to on potwierdzał, że na pewno nie ulegnie zmianie.

Wysłana - 01-07-2010, 21:52
Adzia1
Senior Member

Jeśli faktycznie wszystko było zawarte w umowie to nie możesz nic więcej z tym zrobić ! radzę Ci wynająć najlepiej dobrego prawnika jeśli chcesz z nimi walczyć
 Wysłana - 03-31-2010, 14:51
azdenek
Gość

To jak to było zawarte to co w ogóle się dziwisz że nagle PolBank zmienił sobie oprocentowania ? Według mnie to normalny fakt i tyle. Po to podpisuje się umowy, aby jedna lub druga strona mogła sobie robić to co im się podoba i tyle. Dlatego nie rozumiem Twojego oburzenia teraz tym faktem ? przecież większość ludzi może się tego spodziewać
 Wysłana - 04-01-2010, 13:23
Warku
Gość

I o to chodzi, trzeba bardzo dokładnie czytać umowy, szczególnie to co jest małym znaczkiem. Nie słuchaj tego co ci mówią , tylko to co piszę w umowie . Pewnie gdzies o tym wspomnieli. Nie martw, się , pewnie nie tylko Ciebie tak nabrali

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum