Poczatkujacy

Wysłana - 12-11-2004, 14:57
konradzik
Gość

mam prosbe:) prosilbym o jakis trening dla mnie i diete jakas;] hm na silke chodzilem od czasu do czasu z kumplami ale od stycznia chce zaczac cwiczyc. mam czas okolo 3-4x w tyg po okolo 2 godznki (sobota i niedziela cala:) ). hm mam 16 lat 183 wzrostu i 71 kg;] od malego uprawiam jakas dyscypline sportu:) prosze o pomoc:) moze byc na gg lub mail;] thx z gory POZDRAWIAM

Wysłana - 12-11-2004, 15:16
Zenek_P
Junior Member

Wysłana - 12-11-2004, 15:46
konradzik
Gość

no widizalem juz to a jaks dieta dla mnie :) hm ;]

a jakies sumplementy hm hm ten trening nie glupi jest dzieki:)
 Wysłana - 12-11-2004, 16:48
DZIMI
Senior Member

na poczatek musisz sie dobrze rozruszac i nie beda ci potrzebne suplementy...odloz to na pozniej-moze za pol roku :!:

na razie skup sie na diecie i odpowiednim dla ciebie planie treningu...
no ewentualnie jesli masz problem z przybraniem na masie to polecam gainerka jako uzupelnienie diety :]
 Wysłana - 12-11-2004, 17:29
konradzik
Gość

hm moge jesc ijesc a i tak za duzo nieprzytyje bo mam treningi siatkowki 4x/tyg + mecz raz w tygodniu;] hm wiec gainer sie przyda;] hm jakiejfirmy jest najlepszy? skad wziac jakas diete?

pomoglby ktos napisac diete jakas w miare normalna lub by napisal bylbym bardzo wdzieczny
 Wysłana - 12-11-2004, 17:48
.:: ETYL ::.
Senior Member

Cytat:
jakiejfirmy jest najlepszy? skad wziac jakas diete?
odsy3am kolejno do dzia3ów:
suplementacja
od?ywianie i dieta

poprzegl±dasz poczytasz i ju? wszystko bedziesz wiedzia3
 Wysłana - 12-11-2004, 18:20
konradzik
Gość

troche sobiepoczytalem. te diety
:shock: kurde nie da sie ich zrobic z wmiare normalnymi produktami? np codzinnine ryz jesc :/ albo platki owsiane mozna zastapic kukurydzianymi bo sa smaczniejsze??
 Wysłana - 12-11-2004, 21:51
.:: ETYL ::.
Senior Member

Wysłana - 12-11-2004, 22:08
konradzik
Gość

ale ja omletu nie umiem robic jak go zamienic i rano wolalbym jakies szybkie sniadanie bo do sql lece a rano mi sei nie chce wstawac zeby smazyc :/ a i jak ten ryz z serem jesc ??

a i moge duzo owocow i warzyw wcinac hm i dlaczego tak duzo tego ryzu
 Wysłana - 12-11-2004, 22:23
wojtasso
Senior Member

Nie masz przecie? ry?u z serem bia3ym mieszaa tylko najpierw jedno potem drugie heh,a omletu nie zastapisz owocami bo owoce tyle bialka nie maja :D To sa te uroki diety :mrgreen:

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum