pieczywo mrożone

Wysłana - 03-12-2010, 13:16
Billeks
Gość

Co myślicie o takim biznesie aby sprowadzać do Polski mrożone pieczywo i dopiero tutaj w Polsce je rozmrażać. Z tego co wiem to można zarobić całkiem dobre pieniądze, na tym ponieważ w innych krajach mrożone pieczywo kosztuje dosłownie grosze i jakby je przewozić hurtem ? co o tym sądzicie ?

Wysłana - 03-12-2010, 15:08
fatek23
Senior Member

Ale kto Ci takie pieczywo rozmrażane będzie jadł ? chyba sobie żartujesz że ludzie to będą kupować ? wolę dołożyć kilka groszy i mieć swieże pieczywo
 Wysłana - 04-26-2010, 11:47
Disko123
Gość

też jestem zdania, że na czymś takim to raczej pieniędzy się nie zarobi. Bo niby w jaki sposób byś chciał na tym zarabiać ?
 Wysłana - 04-26-2010, 19:03
lamik
Gość

i weź jeszcze wyjaśnij jakby to miało dokładnie wyglądać, bo jestem tego naprawdę mega ciekawy
 Wysłana - 09-14-2011, 21:52
buła
Gość

to żaden nowy pomysł :) rynek mrożonego pieczywa jest w polsce bardzo rozbudowany i już głęboko spenetrowany przez międzynarodowe korporacje w stylu VAndemoortele czy LaRoleyn. Bzdurą jest temat tańszego pieczywa w innych krajach chyba że chcesz to ciągnąć ze wschodu - a tu napotkasz bardzo niską jakość której polacy nie zaakceptują. Pozatym cały TRUCK podstawowej bułki ma wartośc około 12000zł. Jak daleko możesz jechać tak bezwartościowym towarem? MaX 1000km i to na bardzo niskiej opłacalności...

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Automyjnia przy markecie, Wymiar urlopu macierzyńskiego, Pismo do firmy windykacyjnej, Awaria bankomatu, usiłowanie wyłudzenia pieniędzy, zrzeczenie się ojczyzny i rodziny, opłata dodatkowa za parkowanie, umowa gsm a śmierć abonenta, Upoważnienie do rejestracji auta, reklama dla sklepu z ciuchami