Parkowanie samochodu pod oknami

Wysłana - 03-16-2010, 09:07
Adasiek 6
Gość

Tak się jakoś złożyło że jestem mieszkańcem bloku i to nie byłoby złe, ale najgorsze jest to że mieszkam na parterze. Coraz to więcej samochodów sobie parkuje pod moim oknem co mnie zaczyna drażnić. Czy nie ma żadnego prawa zakazującego parkowanie samochodu pod oknem ?

Wysłana - 03-16-2010, 10:46
Kasia1998
Senior Member

Nie słyszałam o tym aby były takie zakazy że nie można parkować pod oknami. to już twój problem, że masz mieszkanie na parterze i jeśli nie ma zakazu parkowania to dlaczego mają nie stawać tam samochody ?
 Wysłana - 03-16-2010, 14:16
AstiV
Senior Member

jednak każde osiedle można powiedzieć ma swoje prawo i na Twoim miejscu bym postawiła coś pod oknem tak aby samochody nie mogły stawać
 Wysłana - 10-18-2010, 20:23
Niezarejestrowany
Gość

Dziewczyno typowa Polko od siedmiu boleści - to, że nie ma zakazu, to znaczy, że wolno ? Co Ty za człowiek jesteś, że muszą Ci specjalne prawo ustanawiać, bo kultury jak widać nie masz za grosz skoro uważasz, że wszystko Ci wolno. Może ktoś nie ma ochoty słuchać ryczących silników, wąchać smrodu spalin pod nosem i traskania drzwi świątek piątek 5.00 rano, 1.00 w nocy?? Pomyślałaś o tym, czy interesuje Cię tylko czubek własnego nosa ? Może w mieszkaniu na parterze przebywa starsza osoba, która potrzebuje mieć spokój, może gdyby to Twoja matka była schorowana to być inaczej patrzyła, ale, że obcy człowiek to co Cię to interesuje, nie? Żeby Ci w męczarniach i bólach wyginęła rodzina za takie podejście. Nie pozdrawiam takich ludzi.
 Wysłana - 06-11-2011, 19:18
Niezarejestrowany
Gość

Adasiek 6 ja mam o wiele gorszy problem samochody parkują 0,7m od okna zatruwam się spalinami

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum